ΒΕΡΟΙΑ

Συνάντηση Γαϊτάνου - Καρυπίδη στη Βέροια

Συνάντηση Γαϊτάνου - Καρυπίδη στη Βέροια
Γαϊτάνος INTIME SPORTS

Συνάντηση με τη διοίκηση της Βέροιας θα έχει άμεσα ο Στέφανος Γαϊτάνος, προκειμένου να δουν οι δύο πλευρές πώς θα προχωρήσουν από εδώ και στο εξής στο πρωτάθλημα. Προπόνηση με αρκετές απουσίες στην ομάδα της Ημαθίας.

Η θέληση του Στέφανου Γαϊτάνου να μην συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της Βέροιας είναι γνωστή. Ο ''στρατηγός'' δεν επιθυμεί να καθοδηγήσει μέχρι τέλους την ομάδα, κάτι που είχε ξεκαθαρίσει εξ αρχής στη διοίκηση, μόλις του έγινε η πρόταση να αναλάβει το... τιμόνι μετά την αποχώρηση του Κάρλος Γκρανέρο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδεχομένως και εντός της ημέρας ο Γαϊτάνος θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Θόδωρο Καρυπίδη και Αργύρη Πρόιο, προκειμένου να δουν πώς θα κινηθούν μέχρι τέλους.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Βλάνταν Ίβιτς, δεν θα αφήσει τώρα τον ΠΑΟΚ για τη Βέροια. Ίσως αυτή να γίνει από τη νέα σεζόν. Ο Σέρβος, άλλωστε, κατέστησε σαφές στο Sport24.gr πως θέλει να τιμήσει το συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο και πως δεν σκέφτεται καθόλου το ενδεχόμενο να φύγει αυτή τη στιγμή.

Αναφορικά με την προπόνηση, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Γιώργος Γεωργιάδης ενώ ο Κενάν Μπαργκάν ακολουθεί θεραπευτική αγωγή. Επίσης δεν προπονήθηκαν ο Ραούλ Μπράβο (αιμάτωμα στην γάμπα), ο Γιώργος Καντιμοίρης (ίωση) και ο Μπεν οποίος εξασφάλισε άδεια για προσωπικούς λόγους.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ