ΒΕΡΟΙΑ

Στο ψάξιμο ο Νέτο, "κλώτσησαν" Μπατιόν - Άρσε

Στο ψάξιμο ο Νέτο, "κλώτσησαν" Μπατιόν - Άρσε
Μπατιόν INTIME SPORTS

Ρομπέρτο Μπατιόν και Πέδρο Άρσε αποφάσισαν να μείνουν στη Βέροια, παρότι τους είχε καταστηθεί σαφές πως δεν υπολογίζονται, με αποτέλεσμα να μη βγει δελτίο στον Ντάρσι Νέτο, που είναι ελεύθερος.

Το προπονητικό επιτελείο της Βέροιας είχε συζητήσει προ ημερών με τους διοικούντες την ΠΑΕ, στους οποίους εξήγησαν πως τόσο ο Ρομπέρτο Μπατιόν όσο και ο Πέδρο Άρσε δεν χωρούν στα πλάνα τους για τη σεζόν 2015-2016.

Για αυτό άλλωστε και αποκτήθηκαν οι Αμπντισαλάμ Ιμπραΐμ και Στέφανος Σιόντης. Ούτε ο Αργεντίνος, ούτε και ο Μεξικάνος, ωστόσο, δέχτηκαν να μείνουν ελεύθεροι. Παράμειναν στην ομάδα της Ημαθίας και πλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, κάνουν μόνοι τους προπόνηση.

Με την εξέλιξη αυτή επηρεάστηκε ο Ντάρσι Νέτο. Ο Βραζιλιάνος, μια και η ΠΑΕ δεν είχε θέση για ξένο, δεν τού έβγαλε δελτίο και έτσι ο έμπειρος δεξιός μπακ δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί με τους "κυανέρυθρους" στο πρωτάθλημα. Είναι ελεύθερος να πάει σε όποια ομάδα το επιθυμεί, έως τις 11 Σεπτεμβρίου.

"Πρώτη" για Πούγγουρα

Επιστροφή στις προπονήσεις την Τρίτη (1/9) για τους ποδοσφαιριστές της Βέροιας, μετά το διήμερο ρεπό που ακολούθησε το νικηφόρο πέρασμα από την Κομοτηνή. Στην πρωινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο Ταγαροχωρίου, το πρόγραμμα περιλάμβανε κυρίως ασκήσεις αντοχής.

Την πρώτη προπόνηση με την ομάδα έκανε ο νεοαποκτηθείς Αχιλλέας Πούγγουρας, ενώ μετά το διάστημα απουσίας τους, έχουν ενσωματωθεί πλήρως οι Γεωργιάδης, Κόλα και Παυλίδης. Πρόγραμμα επανένταξης συνεχίζει και αυτή την εβδομάδα ο Σιρίλ Καλί όπως και ο Λόπεθ, ο οποίος ανεβάζει καθημερινά ρυθμό.

Ο Καϊκούτ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και εντός των ημερών αναμένεται να διαπιστωθεί η σοβαρότητά του. Επιπλέον, λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές ομάδες θα απέχουν αυτή την εβδομάδα από τις προπονήσεις ο Μερεμπασβίλι και ο Γιουσούφ. Τέλος, άδεια έχει και ο Αμπντούν, ο οποίος βρίσκεται στο εξωτερικό για να τακτοποιήσει προσωπικές υποθέσεις.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ