ΒΕΡΟΙΑ

Στο προσκήνιο ο Ίβιτς για τον πάγκο της Βέροιας

Στο προσκήνιο ο Ίβιτς για τον πάγκο της Βέροιας

Η διοίκηση της ΠΑΕ Βέροια φέρεται το τελευταίο διάστημα να βρισκόταν σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Βλάνταν Ίβιτς για την νέα αγωνιστική περίοδο αλλά δεν αποκλείεται να αναλάβει από τώρα.

Το τελευταίο διάστημα η διοίκηση της ΠΑΕ Βέροια φέρεται να βρισκόταν σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Βλάνταν Ίβιτς για την νέα αγωνιστική περίοδο αλλά δεν αποκλείεται να αναλάβει από τώρα.

Ο Στέφανος Γαϊτάνος μπορεί ως υπηρεσιακός προπονητής να οδήγησε την «Βασίλισσα του βορρά» στη νίκη επί του Παναθηναϊκού αλλά δεν προτίθεται να παραμείνει στην άκρη του πάγκου μέχρι το τέλος της περιόδου.

Η διοίκηση της ΠΑΕ και προσωπικά ο πρόεδρός της Θεόδωρος Καρυπίδης είναι βέβαιο ότι επιθυμούνε την παραμονή του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας για το υπόλοιπο της σεζόν και αν δεν αλλάξει άποψη τότε το βάρος θα πέσει στον Ίβιτς.

Οι δύο πλευρές φέρεται να βρίσκονταν σε προχωρημένες επαφές το τελευταίο χρονικό διάστημα για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Βέροιας από το καλοκαίρι. Κι αυτό γιατί ήταν δεδομένη η μη παραμονή του Ισπανού Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο που από την Παρασκευή αποτελεί παρελθόν.

Ωστόσο την στιγμή αυτή μοιάζει δύσκολο ο Ίβιτς να φύγει από την ομάδα Κ20 του ΠΑΟΚ και να αφήσει στη μέση την δουλειά που έχει ξεκινήσει και για αυτό η διοίκηση της Βέροιας εξετάζει κι άλλες λύσεις προπονητών μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος.

Οι εξελίξεις αναμένεται να δρομολογηθούν από αύριο Τετάρτη (25/03) με την επιστροφή του προέδρου της ΠΑΕ Βέροια από το εξωτερικό, όπου βρίσκεται για επαγγελματικούς λόγους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι με δύο προβλήματα ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση της Βέροιας για το παιχνίδι με τον Πλατανιά. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα, αερόβια προπόνηση και έκλεισε με ασκήσεις με την μπάλα και τελειώματα στις εστίες.Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κενάν Μπαργκάν και Γιώργος Γεωργιάδης που αποχώρησαν τραυματίες από το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.

Ο πρώτος υπέστη θλάση και μάλλον θα χάσει το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Πλατανιά ενώ ο δεύτερος ταλαιπωρείται από τράβηγμα όμως όλα δείχνουν πως θα δώσει το παρών.

Να σημειωθεί ότι στο ματς της περασμένης Κυριακής συμπλήρωσε δέκα κίτρινες κάρτες ο Δημήτρης Αμαραντίδης και δηλώθηκε να εκτίσει τις δύο αγωνιστικές της τιμωρίας του στα παιχνίδια με Αστέρα Τρίπολης και Νίκη Βόλου.

Για αύριο Τετάρτη (25/03) έχειπρογραμματιστεί ρεπό, ενώ την Πέμπτη (26/03) η προπόνηση θα διεξαχθεί στοΔΑΚ«ΔημήτριοςΒικέλας» στις 11:00 το πρωί.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ