ΒΕΡΟΙΑ

Στο περίμενε για Αμαραντίδη στην Βέροια

Το επόμενο 48ωρο φαντάζει καθοριστικό για τις εξελίξεις στην ομάδα της Βέροιας. Δεν είναι τυχαίο ότι δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Βλάνταν Ίβιτς ενώ φέρεται να υπάρχει συμφωνία και με τον Δημήτρη Αμαραντίδη.

Το γεγονός ότι η Βέροια παραμένει χωρίς προπονητή μόνο τυχαίο δεν είναι με τα πάντα να ξεκαθαρίζουν μέσα στο επόμενο 48ωρο με το μεγάλο φαβορί φυσικά να είναι η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Βλάνταν Ίβιτς παρόλο που δεν υπάρχει ανακοίνωση.

Κάτι ανάλογο δεν ισχύει όμως μόνο με τον Σέρβο τεχνικό αφού μπορεί από την διοίκηση της ΠΑΕ να μην υπάρχουνε ανακοινώσεις ωστόσο έχουν υπάρξει συμφωνίες με πρώην και νυν ποδοσφαιριστές.

Ένας εξ αυτών είναι ο Δημήτρης Αμαραντίδης καθώς με τον 28χρονο μέσο φέρεται να έχει υπάρξει ταύτιση όχι όμως και ανακοίνωση ώστε να διευρύνει τον κορμό του ρόστερ για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Σε καλό δρόμο φαίνεται να είναι και η περίπτωση του Ραούλ Μπράβο με τον έμπειρο Ισπανό κεντρικό αμυντικό να δίνει την οριστική του απάντηση το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Παράλληλα στην ομάδα της Ημαθίας ο νέος της τεχνικός διευθυντής Ζήσης Βρύζας εκτός από το κεφάλαιο των ανανεώσεων φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία και με πέντε ποδοσφαιριστές για να ενισχύσουν το ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου. Μάλιστα οι δύο εξ αυτών είναι γνώριμοι της ελληνικήςSuperLeague.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ