ΒΕΡΟΙΑ

Στήριξη σε Γκρανέρο

Στήριξη σε Γκρανέρο
INTIME SPORTS

Η διοίκηση της Βέροιας από την πρώτη στιγμή που αναπτύχθηκε η φημολογία στο πρόσωπο του Χοσέ Γκρανέρο εξέφρασε την αμέριστη στήριξή της στο πρόσωπο του Ισπανού τεχνικού.

Από την πρώτη στιγμή που αναπτύχθηκε η φημολογία στο πρόσωπο του Χοσέ Γκρανέρο η διοίκηση της Βέροιας εξέφρασε την αμέριστη στήριξή της στο πρόσωπο του Ισπανού τεχνικού.

Μία φημολογία που είχε αναπτυχθεί από το βράδυ του Σαββάτου μετά από την εντός έδρας από τον ΠΑΟΚ όταν και κυκλοφόρησε έντονα το όνομα του Γιώργου Παράσχου με την διοίκηση της «Βασίλισσας του βορρά» να φρόντισε να βάλει τέλος από νωρίς.

Στις τάξεις των «κυανέρυρθων» υπάρχει η απόλυτη στήριξη στο πρόσωπο όχι απλώς του Γκρανέρο, με τις σχέσεις του Ισπανού τεχνικό να είναι ιδανικές με την διοίκηση της ΠΑΕ, και επίσης τόσο των συνεργατών του όσο και των ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Η στήριξη της διοίκησης της ΠΑΕ Βέροια στο πρόσωπό του κάνει ξεκάθαρο πως θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας σίγουρα μέχρι το καλοκαίρι για την επίτευξη του στόχου της παραμονής στην Super League και ακολούθως θα τεθεί το θέμα της ανανέωσής του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η προετοιμασία της «Βασίλισσας» για το εκτός έδρας ματς με τον Πανιώνιο ξεκίνησε το πρωί μετά το χθεσινό ρεπό ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας.

Στα ευχάριστα για τον Ισπανό προπονητή η επιστροφή των τιμωρημένων Καλτσά, Μαραγκού, Βάσκες και Μπαλάφα ενώ μοναδικός απών θα είναι ο Όστοϊτς που είχε δηλωθεί να εκτίσει τη μία αγωνιστική της ποινής του από τις τέσσερις κίτρινες κάρτες που συμπλήρωσε σε αυτό το παιχνίδι.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ