ΒΕΡΟΙΑ

Στην έξοδο Νέτο και Μπατιόν

Στην έξοδο Νέτο και Μπατιόν
Μπατιόν INTIME SPORTS

Παραμονή της έναρξης του πρωταθλήματος της Super League για την Βέροια οι Ντάρσι Νέτο και Ρομπέρτο Μπατιόν αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν. Στα σκαριά δύο ακόμη κινήσεις για την "Βασίλισσα του βορρά".

Οι Ντάρσι Νέτο και Ρομπέρτο Μπατιόν αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν από την Βέροια παραμονή της έναρξης του πρωταθλήματος της Super League. Οι δύο Λατίνοι ποδοσφαιριστές δεν βρίσκονται στα πλάνα του προπονητή Γιώργου Γεωργιάδη για τη νέα αγωνιστική περίοδο και πλέον καλούνται να λύσουνε τα συμβόλαιά τους. Για τον λόγο αυτό ήδη έχουνε ξεκινήσει οι συζητήσεις χωρίς ωστόσο να φαντάζει και πολύ εύκολο την δεδομένη χρονική στιγμή.

Ακόμη οι νεαροί Πέδρο Άρτσε και Δημήτρης Μάνος σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα δοθούνε με την μορφή δανεισμού για να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους. Την ίδια ώρα οι «κυανέρυθροι» θα αποκτήσουνε αν όλα πάνε καλά έναν ακόμη ξένο ποδοσφαιριστή ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και μια επιστροφή.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Βέροια θα υποδεχθεί αύριο τον ΠΑΣ Γιάννινα, στην πρεμιέρα τηςSuperLeagueμε αρκετές απουσίες. Κι αυτό ο Γεωργιάδης είδε στην χθεσινή προπόνηση τους Ρότζερς Κόλα, Γιώργο Γεωργιάδη και Μπάμπη Παυλίδη να συνεχίζουν το ατομικό τους πρόγραμμα.

Αμφότεροι δεν ξεπέρασαν πλήρως τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και δεν υπολογίζονται.Εκτός αποστολής θα είναι και ο νεαρός Δημήτρης Γιαννούλης καθώς είναι τιμωρημένος με δύο αγωνιστικές από την περσινή περίοδο, όπως και οι Σιρίλ Καλί και Τζόναθαν Λόπεζ που βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας τους. Ακόμη ο τεχνικός της Βέροιας δεν υπολογίζει και στον Σάσα Καϊκούτ καθώς αν και βρίσκεται στην διάθεσή του η απόκτησή του θα ανακοινωθεί στις αρχές της εβδομάδας, μόλις ξεπεραστούν κάποια διαδικαστικά θέματα.

Το απόγευμα του Σαββάτου (22/08) θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση των «κυανέρυθρων» και στην συνέχεια ο Γεωργιάδης θα ανακοινώσει τους ποδοσφαιριστές του που θα συμπεριλάβει στην αποστολή του αυριανού ραντεβού με τον «Άγιαξ της Ηπείρου».

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ