ΒΕΡΟΙΑ

Στη Βέροια ο Μιγκέλ Άνχελ Άλμπα

Στη Βέροια ο Μιγκέλ Άνχελ Άλμπα
Άλμπα

Η νέα μεταγραφή της Βέροιας είναι ο Αργεντίνος επιθετικός Μιγκέλ Άνχελ Άλμπα. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο για ένα χρόνο στην ομάδα της Ημαθίας.

Στο ρόστερ της Βέροιας ανήκει και επισήμως ο Μιγκέλ Άνχελ Άλμπα, για το φλερτ του οποίου με την ομάδα της Ημαθίας διαβάστε πρώτοι στο Sport24.gr. Το ρεπορτάζ επαληθεύτηκε και η "Βασίλισσα του Βορρά" ενέταξε στο δυναμικό της τον 27χρονο Αργεντίνο, που προέρχεται από την ΑΕ Πάφου.

Η ανακοίνωση: " O Miguel Angel Alba είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ. Ο 27χρονος Αργεντινός πλάγιος επιθετικός (αγωνίζεται –κυρίως- στη δεξιά πλευρά, αλλά μπορεί να καλύψει με την ίδια ευχέρεια και την αριστερή) υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη «Βασίλισσα του Βορρά».

Ο Miguel Angel Alba, που γεννήθηκε στις 14 Αυγούστου 1988 στο Μαρ ντελ Πλάτα του Μπουένος Άιρες (ύψος 1,78, βάρος 74kg), έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες της χώρας του, μεταξύ αυτών, στις Ατλέτικο Ουνιόν και Τσακαρίτα Τζούνιορς. Επίσης, εκτός συνορων έχει φορέσει τη φανέλα της Αλιάνζα Πετρολέρα και της Ντεπορτίβο Νιουμπλένσε σε Κολομβία και Χιλή αντίστοιχα.

Τελευταίος σταθμός στην καριέρα του ήταν η Πάφος. Στην κυπριακή ομάδα αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της σεζόν 2015-2016 έχοντας 14 συμμετοχές και 3 γκολ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πρόταση σε Άλμπα η Βέροια
Παπαδόπουλος ο αντί - Καρυπίδης στη Βέροια
Ο Τόνι Κάλβο στη Βέροια
TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ