ΒΕΡΟΙΑ

Στη Βέροια ο Ιμπραΐμ

Στη Βέροια ο Ιμπραΐμ
Ιμπραΐμ INTIME SPORTS

Ο Αμπντισαλάμ Ιμπραΐμ που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, θα αποτελέσει την νέα μεταγραφή της Βέροιας υπογράφοντας συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Συμβόλαιο διετούς διάρκειας με την Βέροια αναμένεται να υπογράψει, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο Αμπντισαλάμ Ιμπραΐμ που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της «Βασίλισσας του βορρά» είναι προγραμματισμένο να βρίσκεται σήμερα στην πρωτεύουσα της Ημαθίας και μεταξύ άλλων να παρακολουθήσει το παιχνίδι της πρεμιέρας τηςSuperLeagueμε τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο 24χρονος Σομαλός με νορβηγική υπηκοότητα διεθνήςαμυντικός μέσος ανήκε για 7 χρόνια στην Μάντσεστερ Σίτι, ενώ έχει περάσει και από τις Στρόμσγκοντσετ, Ναϊμέγκεν και Σκάνθορπ.Ο Ιμπραΐμ το δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014, της προπέρσινης, είχε αγωνιστεί δανεικός στον Εργοτέλη από τον Ολυμπιακό, ενώ στην χρονιά που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε μόνο στο κύπελλο.

Πάντως στην Βέροια εκτός από τον Ιμπραΐμ προτίθενται να προχωρήσουνε και στην απόκτηση δύο ακόμη ποδοσφαιριστών, οι οποίοι μάλιστα έχουν φορέσει και παλιότερα την φανέλα της ομάδας. Ο ένας αναμένεται να είναι ο Στέφανος Σιόντης που έμεινε ελεύθερος από την Κέρκυρα και είχε αγωνιστεί στην Βέροια την περίοδο 2013-2014.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ