ΒΕΡΟΙΑ

Στη λίστα της Βέροιας ο Βοσνιάδης

Στη λίστα της Βέροιας ο Βοσνιάδης
Βοσνιάδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο "στόχαστρο" της Βέροιας βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ο 26χρονος τερματοφύλακας του Αγροτικού Αστέρα, Παναγιώτης Βοσνιάδης.

Εκτός από τον Δημήτρη Μαυριά της Αναγέννησης Καρδίτσας, ένας ακόμη παίκτης από τη Football League τον οποίο θέλει να εντάξει στο δυναμικό της η Βέροια είναι σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ο Παναγιώτης Βοσνιάδης του Αγροτικού Αστέρα.

Ο Θεσσαλονικιός τερματοφύλακας πραγματοποιεί εφέτος εξαιρετική χρονιά στην ομάδα του Ευόσμου, έχοντας καταγράψει ήδη 18 συμμετοχές. Σημειώνεται ότι στο προ ημερών εντός έδρας παιχνίδι του Αγροτικού με την ΑΕΛ, Δημήτρης Ελευθερόπουλος και Στέλιος Βενετίδης παρακολούθησαν από κοντά τον Μακεδόνα γκολκίπερ.

Κατά το παρελθόν ο Βοσνιάδης (είναι γεννημένος στις 27/7/1989, έχει ύψος 1.90) έχει αγωνιστεί και σε Αχιλλέα Τριανδρίας, Πυρσό Γρεβενών, Μακεδονικό Νεάπολης, Αναγέννηση Γιαννιτσών, ΑΕΛ, Ηρακλή, Αιγινιακό, ενώ στον Αγροτικό ανήκει από το 2014, με τον οποίο τη σεζόν 2014-2015 στη Football League έπαιξε σε 22 ματς.

Για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, βέβαια, καταλυτικό ρόλο θα παίξει η αδειοδότηση της ΠΑΕ.

Photo Credits: Action Images

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ