ΒΕΡΟΙΑ

Σνάουτσνερ: "Με απέβαλε για δύο φάουλ"

Σνάουτσνερ: "Με απέβαλε για δύο φάουλ"
INTIME SPORTS

Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, ακόμη και δύο μέρες μετά από την αποβολή του στη Λιβαδειά από τον Αναστάσιο Κάκο, δεν μπορεί να την εξηγήσει, όπως υποστήριξε στο Sport24.gr.

" Έκανα δύο φάουλ και μου έδειξε δύο κίτρινες κάρτες με αποτέλεσμα να αποβληθώ", υπογράμμισε ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ στο Sport24.gr με αφορμή την αποβολή του από τον Τάσο Κάκο στο παιχνίδι της Βέροιας στην Λιβαδειά.

Μία αποβολή που ήρθε στο 45' και ήταν η πρώτη από τις τρεις συνολικά που αντίκρισαν ποδοσφαιριστές για την "Βασίλισσα του Βορρά" αφού ακολούθησαν στο 83' του Λόπες και στο 91' του Μπεζέρα.

Μία κόκκινη κάρτα που ήταν η τρίτη στην εν Ελλάδι 10ετή παρουσία του Πολωνού αμυντικού έχοντας τις άλλες δύο από μία ως ποδοσφαιριστής του Ηρακλή (2003-2007), σε παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, και ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ (2007-2012), σε παιχνίδι με τον Άρη.

" Δύο φάουλ έκανα σε όλο το παιχνίδι και είδα δύο κίτρινες κάρτες. Είναι πραγματικά απίστευτο", ήταν το πρώτο σχόλιο του Σνάουτσνερ που δεν έμεινε εκεί για να σταθεί ειδικότερα αμέσως μετά στον διαιτητή του Σαββατιάτικου παιχνιδιού στην Λιβαδειά, Τάσο Κάκο.

" Ο διαιτητής (σ.σ. Κάκος) από το ξεκίνημα του παιχνιδιού μας έδινε κίτρινη σχεδόν σε κάθε φάουλ μας με αποτέλεσμα να τελειώσουμε με 8 παίκτες. Για αυτό και με την λήξη ήμασταν χαρούμενοι για τον βαθμό της ισοπαλίας που πήραμε".

Ο Σνάουτσνερ μάλιστα στάθηκε και στην πρώτη κίτρινη κάρτα που αντίκρισε ο Ισπανός τερματοφύλακας της Βέροιας Τζόναθαν Λόπες σημειώνοντας: " Ακόμη και η πρώτη κίτρινη κάρτα που έδειξε στον Λόπες είχε να κάνει με κάτι που έλεγε ο τερματοφύλακας μας σε μένα για να τον πλησιάσει ο διαιτητής και να του ζητήσει να μη μιλάει άλλο".

Κι όσο για την κατάκτηση του πρώτου βαθμού της Βέροιας στην 3η αγωνιστική και μάλιστα εκτός έδρας μετά από τα δύο πρώτα παιχνίδια στην Βέροια, ήττες από Ολυμπιακό με 1-2 και Πανιώνιο με 0-1, είπε: " Με δεδομένο ότι τελειώσαμε το παιχνίδι με 8 ποδοσφαιριστές και πήραμε τον βαθμό της ισοπαλίας είμαστε και με το παραπάνω χαρούμενοι.Ήταν χωρίς αμφιβολία ένας παλικαρίσιος βαθμός και με τον τρόπο που ήρθε μας δίνει ακόμη περισσότερη δύναμη για την συνέχεια. Μην ξεχνάμε ότι ο Λεβαδειακός είχε χάσει και πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο".

Για την επόμενη μέρα που περιλαμβάνει το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα όπου ο Σνάουτσνερ μετά την αποβολή του θα απουσιάσει είπε: " Τους γνωρίζαμε από το μεταξύ μας φιλικό παιχνίδι στην προετοιμασία όπου τους είχαμε κερδίσει με 4-0.Δεν θα πρέπει όμως σε καμία περίπτωση να ξεγελαστούμε καθώς πρόκειται για ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Θα παίζουμε στην έδρα μας και θα επιδιώξουμε δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό να πάρουμε την πρώτη μας νίκη που τόσο πολύ θέλουμε και μας έχει λείψει".

Τέλος για την παρουσία του Νίκου Καρύδα τις τελευταίες εβδομάδες μετά από την παραίτηση του Μάκη Χάβου από την θέση του προπονητή της Βέροιας ο Πολωνός αμυντικός σημείωσε: " Όπως και τον κ. Χάβο έτσι και τον κ. Καρύδα τον γνωρίζω όπως και την λογική της δουλειάς του από την κοινή μας παρουσία στον ΠΑΟΚ.Οι δύο αυτές εβδομάδες που προηγήθηκαν ωστόσο δεν ήταν καθόλου εύκολες για κανέναν μέσα στην ομάδα γιατί θα έπρεπε να αποδεχθούμε την αλλαγή του προπονητή. Είμαστε όμως επαγγελματίες, είναι μία κατάσταση που μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο και για αυτό και θα πρέπει ενωμένοι όλοι μαζί να δουλέψουμε για να πάρουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ