ΒΕΡΟΙΑ

Σκέψεις αποχώρησης Γκρανέρο

Σκέψεις αποχώρησης Γκρανέρο
INTIME SPORTS

Πολύ κοντά στην αποχώρηση από την τεχνική ηγεσία της Βέροιας ο Κάρλος Γκρανέρο. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr σχετικά με τις σκέψεις του Ισπανού προπονητή.

Δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος στη Βέροια ο Κάρλος Γκρανέρο. Ο Ισπανός τεχνικός βλέπει ότι δεν έχει καμία υποστήριξη από τον πρόεδρο της ΠΑΕ και οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν ότι έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από την ομάδα της Ημαθίας.

Μετά τη ρεβάνς στο Κύπελλο με τον Πανιώνιο, στο οποίο η ''Βασίλισσα του Βορρά'' γνώρισε τον αποκλεισμό, επικράτησε ένταση στα αποδυτήρια της ομάδας, με τον Γκρανέρο να είναι ιδιαίτερα απογοητευμένος από την κατάσταση που κυριαρχεί στην ομάδα.

Ένα από τα κύρια ζητήματα που του έχουν προκαλέσει τον έντονο προβληματισμό είναι ότι δουλεύει με πολυάριθμο ρόστερ, ενώ και οι σχέσεις του με τον τεχνικό διευθυντή Κίκε Ερνάντεθ δεν είναι οι καλύτερες δυνατές.

Μάλιστα ο 52χρονος προπονητής φέρεται να έχει ήδη μιλήσει με τους αρχηγούς της Βέροιας και να τους έχει ενημερώσει ότι είναι αποφασισμένος να αποχωρήσει. Μέχρι σήμερα έχει καθοδηγήσει τη Βέροια σε 20 παιχνίδια και την έχει στην 6η θέση, με απολογισμό 10 νίκες, 8 ισοπαλίες και 7 ήττες.

Follow me on Twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ