ΒΕΡΟΙΑ

Χειροκρότημα στην επιστροφή του Σιρίλ Καλί

Χειροκρότημα στην επιστροφή του Σιρίλ Καλί
Καλί PG

Ο Γάλλος αμυντικός της Βέροιας, Σιρίλ Καλί, έβγαλε το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης ύστερα από μήνες αποχής. Θερμό χειροκρότημα από τους συμπαίκτες του για την εξέλιξη αυτή. "Βλέπουν" Ηρακλή στη "Βασίλισσα".

Πολύ σημαντική και ευχάριστη εξέλιξη στη Βέροια. Ο Σιρίλ Καλί έβγαλε όλο το πρόγραμμα της Δευτέρας (16/11) και η επιστροφή του στα γήπεδα είναι ζήτημα χρόνου. Ο Γάλλος αμυντικός, όταν ολοκληρώθηκε η περσινή χρονιά στη Super League, έκανε επέμβαση στον Αχίλλειο τένοντα.

Το πόδι του, όμως, μάζευε υγρό, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει υπερβολικά η αποθεραπεία του. Ο 31 ετών ποδοσφαιριστής είναι πλέον καλύτερα και στο πρόγραμμα της Δευτέρας οι συμπαίκτες του τον υποδέχτηκαν με πολλά χειροκροτήματα. Στην ομάδα της Ημαθίας εκτιμούν ότι όταν ο Καλί είναι υγιής, μπορεί να βοηθήσει σημαντικά.

Κατά τα άλλα, κανονικά προπονήθηκαν όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, στο Αθλητικό Κέντρο Ταγαροχωρίου, πλην του Νάστου που συνεχίζει αποθεραπεία και των Πούγγουρα, Γιαννούλη που κλήθηκαν στην Εθνική Ομάδα των Ελπίδων. Επόμενο ματς για τη "Βασίλισσα" αυτό με τον Ηρακλή τη Δευτέρα (23/11, 19.30), για την 11η αγωνιστική της Super League.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ