ΒΕΡΟΙΑ

Σαρπόνγκ: "Δεν φοβηθήκαμε και ήμασταν δύσκολος αντίπαλος για τον Ολυμπιακό"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΒΕΡΟΙΑ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΒΕΡΟΙΑ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο σκόρερ της Βέροιας, Τζέφρι Σαρπόνγκ, τόνισε μετά το ματς με τον Ολυμπιακό πως η ομάδα του δεν φοβήθηκε τους Πειραιώτες και ότι ήταν κρίμα που δεν πήρε έναν βαθμό.

Τ ο γκολ της ισοφάρισης για την Βέροια στον αγώνα με τον Ολυμπιακό σημειώθηκε από τον Τζέφρι Σαρπόνγκ. Ο ίδιος τόνισε μετά το ματς πως η ομάδα του δεν φοβήθηκε τους Πειραιώτες και πως θα μπορούσε να πάρει έναν βαθμό.

"Είναι κρίμα που κατάφεραν να σκοράρουν και δεύτερο γκολ και να κερδίσουν. Ο Ολυμπιακός είναι δυνατός αντίπαλος. Εμείς βγαίνουμε στο γήπεδο σε κάθε ματς για τη νίκη. Σήμερα πιστεύω παίξαμε καλά και είναι κρίμα που δεν καταφέραμε να πάρουμε έναν βαθμό", ανέφερε αρχικά ο Σαρπόνγκ και συνέχισε για το ότι η Βέροια δεν φοβήθηκε τον Ολυμπιακό:

"Ναι, η αλήθεια είναι ότι δεν φοβηθήκαμε. Προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, χωρίς μακρινές μπαλιές. Νομίζω ότι ήμασταν δύσκολος αντίπαλος για τον Ολυμπιακό και έχουμε πολλά θετικά να κρατήσουμε από αυτό ματς".

Για το γεγονός ότι η Βέροια δεν σκοράρει πολύ, απάντησε: "Είναι πρόβλημα και πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό το κομμάτι. Για να κερδίσεις, πρέπει να σκοράρεις".

Τέλος, για το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Ολυμπιακό ανέφερε: " Ήταν καλό γκολ και είμαι χαρούμενος για αυτό. Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός παίζει ψηλά και εκεί εστιάσαμε. Και εγω περιμένω να συνεχίσω να σκοράρω".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Με οδηγό τον αρχηγό του ο Ολυμπιακός πέρασε από την Ημαθία, 2-1 την Βέροια
Τα γκολ και οι καλύτερες στιγμές της 18ης αγωνιστικής της Super League
TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ