ΒΕΡΟΙΑ

Ρήξη χόνδρου ο Μπαλάφας, μένει εκτός για μήνες

Ρήξη χόνδρου ο Μπαλάφας, μένει εκτός για μήνες
Μπαλάφας INTIME SPORTS

Μεγάλη απώλεια για τη Βέροια που θα χάσει για 3-4 μήνες τον Σωτήρη Μπαλάφα, ο οποίος υπέστη ρήξη χόνδρου και ο Γιώργος Γεωργιάδης δεν μπορεί να τον υπολογίζει.

Για τουλάχιστον 3-4 μήνες θα μείνει εκτός δράσης ο Σωτήρης Μπαλάφας. Ο 29χρονος μέσος, ο οποίος ξεχώρισε στις καλοκαιρινές φιλικές αναμετρήσεις της Βέροιας, υπέστη ρήξη χόνδρου στην προπόνηση της Παρασκεύης (21/8) και μπαίνει στα... πιτς.

Ο Μπαλάφας αντιμετώπισε πρόβλημα στο γόνατο του δεξιού του ποδιού και οι εξετάσεις έφεραν τα άσχημα μαντάτα. Η απουσία του αποτελεί ισχυρό πλήγμα για την "Βασίλισσα του Βορρά", που χάνει ένα βασικό της "όπλο" για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης, ανακοινώθηκε η αποστολή της Βέροιας για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (Κυριακή 23-08-2015, Δημοτικό Στάδιο Βέροιας, 19:15). Πρόκειται για τους εξής ποδοσφαιριστές:

Καντιμοίρης, Βασιλειάδης, Μαλόν, Νάστος, Όστοϊτς, Μαραγκός Στέλιος, Ετζενγκέλε, Τσουμάνης, Μπατιόν, Βεργώνης, Καρακώστας, Αμπντούν, Μαγιέφσκι, Μερεμπασβίλι, Τάτος, Ναζλίδης, Γιουσούφ, Άρσε, Μελικιώτης, Μάνος.

Στον stoiximan.gr το over 2,5 δίνει 2.20.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ