ΒΕΡΟΙΑ

Ραούλ Μπράβο αντί Αμαραντίδη

Ραούλ Μπράβο αντί Αμαραντίδη
INTIME SPORTS

Ο Χοσέ Γκρανέρο δείχνει να έχει καταλήξει για το πώς θα παρατάξει στην Λεωφόρο την Βέροια κόντρα στον Παναθηναϊκό το απόγευμα της Κυριακής με τον Ραούλ Μπράβο να παίρνει την θέση του τιμωρημένου Δημήτρη Αμαραντιδη.

Στην τελική ευθεία έχει περάσει η προετοιμασία της Βέροιας για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο και τον Χοσέ Γκρανέρο να δείχνει να έχει καταλήξει για το πώς θα παρατάξει το σύνολό του.

Ο Ραούλ Μπράβο πρόκειται να πάρει την θέση του τιμωρημένου Δημήτρη Αμαραντιδη όπως έδειξε τις προθέσεις του ο Ισπανός τεχνικός και στο φιλικό της περασμένης Κυριακής στο Αιγίνιο με τον Αιγινιακό.

Κατά τα άλλα ο Ισπανός τεχνικός θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για το αν θα μπορεί να υπολογίζει στους Αγγελο Βέρτζο και Νταβίντ Βάσκες.

Ακόμη στα ευχάριστα για τον Γκρανέρο για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό είναι πως μπορεί να υπολογίζει στον Ζβόνιμιρ Βούκιτς.

Ο 35χρονος Σέρβος επιθετικός πήρε χρόνο συμμετοχής στο φιλικό κόντρα στον Αιγινιακό και ενδεχομένως να συμπεριληφθεί στην αποστολή.Αυτός που δεν υπολογίζεται από τον τεχνικό της "Βασίλισσας του βορρά" είναι ο Αλέξανδρος Βεργώνης, ενώ σε θέση να αγωνιστεί είναι ο Νίκος Καλτσάς αφού ο τραυματισμός του στο φιλικό του Αιγινίου δεν αποδείχθηκε σοβαρός.

Κι όσο για αυτόν του Γιώργου Κατίδη του τοποθετήθηκε ειδικός νάρθηκας στον παράμεσο του δεξιού του χεριού. Κάποιες ενοχλήσεις αντιμετωπίζει ο Καταλά που επισκέφθηκε το γιατρό και θα φανεί σήμερα εάν θα είναι στα πλάνα του Γκρανέρο. Τέλος νοκ άουτ είναι ο Μάτζεκ Σέντρικ που υπέστη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ