ΒΕΡΟΙΑ

Ψηφίζει Ντόστανιτς

Ψηφίζει Ντόστανιτς

Μετά την εξασφάλιση της παραμονής της Βέροιας στην Super League η διοίκηση της ΠΑΕ κινείται για την επόμενη μέρα με προτεραιότητά της την παραμονή του Ράτκο Ντόστανιτς.

Η παραμονή του Ράτκο Ντόστανιτς αποτελεί μία από τις βασικές προτεραιότητες της διοίκησης της ΠΑΕ Βέροια μετά την εξασφάλιση της παραμονής στην Super League.

Εν όψει της παρουσίας της «Βασίλισσας του βορρά» στην Super League για τρίτη συνεχόμενη σεζόν και οι διοικούντες της μη θέλοντας να χάσουνε χρόνο ξεκινούνε πλέον τον σχεδιασμό για την επόμενη μέρα.

Στόχος για την επόμενη χρονιά είναι να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη με την φετινή ώστε να έχει η ομάδα να μπορέσει να πετύχει μια πιο εύκολη παραμονή στην Super League γνωρίζοντας βέβαια ότι του χρόνου θα υποβιβαστούν τέσσερις ομάδες για να διεξαχθεί το πρωτάθλημα της περιόδου 2015-2016 μετά από δύο χρόνια και πάλι με 16 ομάδες.

Οι εξελίξεις πάντως τόσο στο θέμα προπονητή όσο και στις ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών των οποίων τα συμβόλαιά λήγουν μεταφέρονται για μετά το Πάσχα και συγκεκριμένα για τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Βέροια ωστόσο επιθυμεί την παραμονή του Ντόστανιτς και τη νέα αγωνιστική περίοδο ενώ στις προθέσεις της είναι να διατηρήσει τον βασικό κορμό της ομάδας και να ενισχύσει το ρόστερ σε θέσεις που υπάρχει ανάγκη. Ερωτηματικό ωστόσο αποτελεί το τι μέλλει γενέσθαι με τον Μπεν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι «κυανέρυθροι» επιστρέφουνε σήμερα Μεγάλη Τετάρτη στις προπονήσεις, μετά από το διήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Ντόστανιτς. Αύριο Μεγάλη Πέμπτη είναι προγραμματισμένη μία ακόμη προπόνηση και μετά το τέλος της άπαντες θα επισκεφθούν για προσκύνημα το μοναστήρι της Παναγίας Σουμελά στο Βέρμιο.

Από την Μεγάλη Παρασκευή έως την Τρίτη του Πάσχα θα πάρουν άδεια για να περάσουν τις γιορτές μαζί με τις οικογένειές τους και ακολούθως θα επιστρέψουνε στις προπονήσεις. Παράλληλα θα γίνουνε και κάποια φιλικά παιχνίδια με πρώτο αυτό με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ