ΒΕΡΟΙΑ

"Πρώτη" για Ιμπραΐμ στη Βέροια

"Πρώτη" για Ιμπραΐμ στη Βέροια
Ιμπραΐμ

Την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα, τη Βέροια, έκανε τη Δευτέρα (24/8) ο Αμπντισαλάμ Ιμπραΐμ. Μόνο η ανακοίνωση απομένει για την απόκτηση του Βόσνιου φορ, Σάσα Καϊκούτ.

Απογευματινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο Αθλητικό Κέντρο της Βέροιας. Το πρόγραμμα περιελάμβανε αποκατάσταση για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στον κυριακάτικο αγώνα με τα Γιάννενα, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά τόσο σε φυσική κατάσταση όσο και σε ασκήσεις με μπάλα.

Στην ομάδα ενσωματώθηκε σήμερα και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο αμυντικός μέσος Αμπντισαλάμ Ιμπραΐμ, που αναμένεται να καλύψει το κενό που δημιουργεί η απουσία του Σωτήρη Μπαλάφα. Θυμίζουμε ότι ο Μπαλάφας τραυματίστηκε στην προπόνηση της Παρασκευής και διαγνώστηκε με ρήξη χόνδρου στο δεξί γόνατο.

Με την ομάδα της Βέροιας προπονείται και ο πρώην επιθετικός της Κέρκυρας Σάσα Καϊκούτ, η μεταγραφή του οποίου αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες. Στα υπόλοιπα νέα από το ιατρικό δελτίο, ο Ρότζερς Κόλα ανεβάζει ρυθμούς, ενώ οι Παυλίδης, Γεωργιάδης, Λόπεθ και Καλί συνεχίζουν ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ