ΒΕΡΟΙΑ

Προχωράει για Ιμπραΐμ, βλέπει Σιόντη η Βέροια

Προχωράει για Ιμπραΐμ, βλέπει Σιόντη η Βέροια
Ιμπραΐμ INTIME SPORTS

Η Βέροια είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Αμπντισαλάμ Ιμπραΐμ, ο οποίος αναμένεται να κάνει αποδεκτή την πρόταση που του έγινε. Στη λίστα και η περίπτωση του Σιόντη.

Ο τραυματισμός του Μπαλάφα, που αποδεικνύεται σοβαρός, αναγκάζει τους ανθρώπους της Βέροιας να κινηθούν και για ακόμη έναν παίκτη στη μεσαία γραμμή. Ο ένας θα είναι, σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει, ο Αμπντισαλάμ Ιμπραΐμ, που θα μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

Ο Νορβηγός μέσος, που έχει περάσει από Στρόμσγκοντσετ, Ναϊμέγκεν, Σκάνθορπ και Μάντσεστερ Σίτι, ίσως να βρίσκεται στην πόλη της Ημαθίας τις επόμενες μέρες για να υπογράψει συμβόλαιο.

Είναι γεννημένος στις 01/05/1991 και το δεύτερο μισό της σεζόν 2013-2014 έπαιξε στον Εργοτέλη. Στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε μία φορά με τον Ολυμπιακό. Η Βασίλισσα του Βορρά εκτός από τον Ιμπραΐμ θα πάει και για ακόμα έναν μέσο μετά τα δυσάρεστα με τον Μπαλάφα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ψηλά στη λίστα είναι το όνομα του Στέφανου Σιόντη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Κέρκυρα. Ο 28χρονος είχε αγωνιστεί στην ομάδα της Ημαθίας και τη σεζόν 2013-2014.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ