ΒΕΡΟΙΑ

Πρόβλημα και με τον Άρτσε στη Βέροια

Πρόβλημα και με τον Άρτσε στη Βέροια
INTIME SPORTS

Σε εξετάσεις θα υποβληθεί την Τετάρτη (25/11) ο Άρτσε προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του από ένα χτύπημα που δέχθηκε στην γάμπα στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή.

Ένα ακόμη πρόβλημα προέκυψε για τον Γιώργο Γεωργιάδη μετά την αναμέτρηση της Βέροιας με τον Ηρακλή καθώς τραυματίας αποχώρησε από το γήπεδο ο Άρτσε ο οποίος δέχτηκε ένα χτύπημα στην γάμπα και την Τετάρτη θα κάνει εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος του και ο χρόνος αποθεραπείας του. Το θετικό είναι πως σιγά-σιγά επανέρχονται οι Νάστος και Ιμπραίμ με τον τελευταίο από την Τετάρτη να μπαίνει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Στο Αθλητικό Κέντρο Ταγαροχωρίου πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση μετά τη χθεσινή ισοπαλία (0-0) της Βέροιας με τον Ηρακλή, καθώς το παιχνίδι της επόμενης Κυριακής στην Κρήτη με τον Πλατανιά δεν αφήνει περιθώρια χαλάρωσης στην ομάδα.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε αποκατάσταση για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν ως βασικοί, ενώ κανονική προπόνηση για όλους τους υπόλοιπους.

Μοναδικό πρόβλημα τραυματισμού από το παιχνίδι της Δευτέρας, ένα χτύπημα που δέχτηκε ο Arce στη γάμπα, η σοβαρότητα του οποίου θα διαπιστωθεί αύριο. Ατομικό ακολούθησε ο Νάστος που είναι εμφανώς καλύτερα, όπως και o Ibrahim ο οποίος από αύριο αναμένεται να αρχίσει την επανένταξη στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ