ΒΕΡΟΙΑ

Προβάδισμα σε Γαϊτάνο

Προβάδισμα σε Γαϊτάνο
INTIME SPORTS

Ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση για τους ποδοσφαιριστές της Βέροιας υπό τις οδηγίες του Στέφανου Γαϊτάνου, που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα παραμείνει μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Υπό τις οδηγίες του Στέφανου Γαϊτάνου πραγματοποιήθηκε η πρωινή προπόνηση για τους ποδοσφαιριστές της Βέροιας στα πλαίσια της μίνι προετοιμασίας τους με αφορμή την διακοπή του πρωταθλήματος της Super League.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα, κομμάτια ειδικής αντοχής και ολοκληρώθηκε με δίτερμα στα 3/4 του γηπέδου χωρίς ωστόσο να έλειπαν οι απουσίες.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Κενάν Μπαργκάν και ο Γιώργος Γεωργιάδης ενώ ο Ανδρέας Τάτος και ο Γιώργος Καντιμοίρης δεν προπονήθηκαν λόγο ίωσης.

Μπαργκάν και Γεωργιάδης ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς τους. Ο πρώτος από θλάση Β΄ βαθμού στον τετρακέφαλό του και ο δεύτερος από τράβηγμα επίσης στον τετρακέφαλό του από το τελευταίο παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.

Η αυριανή προπόνηση θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ "Δημήτριος Βικέλας" στις 11:00 το πρωί και πάλι υπό τις οδηγίες του Γαϊτάνου που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Αυτή είναι και η επιθυμία της διοίκησης της ΠΑΕ ώστε στη συνέχεια η σκυτάλη να περάσει στον νέο τεχνικό της ομάδας. Ένας από αυτούς που φαντάζουν και ως φαβορί είναι ο Βλάνταν Ίβιτς νυν τεχνικός της Κ20 του ΠΑΟΚ.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ