ΒΕΡΟΙΑ

Προτροπές από Καρυπίδη στην Βέροια

Προτροπές από Καρυπίδη στην Βέροια
INTIME SPORTS

Τους ποδοσφαιριστές της Βέροιας επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Θόδωρος Καρυπίδης, θέλοντας να τους τονώσει την ψυχολογία τους εν όψει της συνέχειας.

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Βέροια, Θόδωρος Καρυπίδης, με την παρουσία του στην πρωινή προπόνηση της ομάδας θέλησε να τονώσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών εν όψει της συνέχειας.

Ο ισχυρός άνδρας των «κυανέρυθρων» με την ομιλία του πριν την έναρξη της προπόνηση τους ζήτησε να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και να μην δίνουν σημασία σε όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες.

«Κλείστε τα αυτιά σας για όσα ακούτε και διαβάζετε», ήταν τα πρώτα λόγια του Καρυπίδη, ο οποίος αναφέρθηκε στα όσα είδανε το φως της δημοσιότητας για το προ διετίας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Τους ξεκαθάρισε ότι την υπόθεση χειρίζονται ικανοί νομικοί και υπάρχει διαβεβαίωση πως η ομάδα δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο, αφού δεν αποκόμισε όφελος από το συγκεκριμένο παιχνίδι μιας και ηττήθηκε.

Σχετικά με τα όσα γράφονται για αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών από το ρόστερ της ομάδας είπε ότι δεν ισχύουν και ότι ο απολογισμός θα γίνει στο τέλος της σεζόν από το νέο προπονητή και το νέο τεχνικό διευθυντή.

Κι αν δεν τους κατονόμασε πρόκειται για τον Βλάνταν Ίβιτς και τον Ζήση Βρύζα.Τέλος ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να τα δώσουν όλα στις τελευταίες δύο αγωνιστικές για να πετύχουνε ισάριθμες νίκες και η ομάδα να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι στη συνέχεια ξεκίνησε η προετοιμασία για το παιχνίδι του κρίσιμου εντός έδρας παιχνιδιού που ακολουθεί κόντρα στον Πανθρακικό της ερχόμενης Κυριακής.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα, παιχνίδια κατοχής μπάλας με στόχο την φυσική κατάσταση και στην συνέχεια εκπαιδευτικό δίτερμα και αποθεραπεία.Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και πάλι οι Κενάν Μπαργκάν και Ντάρσι Νέτο (πρόβλημα στον προσαγωγό), ενώ απών ήταν ο Ανδρέας Τάτος που εξασφάλισε ειδική άδεια.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ