ΒΕΡΟΙΑ

Προς διαζύγιο με Γαϊτάνο η Βέροια

Προς διαζύγιο με Γαϊτάνο η Βέροια
INTIME SPORTS

Η Βέροια μπορεί μετά το πέρας της 33ης αγωνιστικής της Super League να εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της ωστόσο το κλίμα στις τάξεις της ομάδας μόνο ευχάριστο δεν είναι με τον Στέφανο Γαϊτάνο να βρίσκεται στην έξοδο.

Η εξασφάλιση και μαθηματικά της παραμονής για την Βέροια μετά το πέρας της 33ης αγωνιστικής της Super League δεν συνδυάστηκε με ευχάριστο κλίμα στις τάξεις της ομάδας με τον Στέφανο Γαϊτάνο να βρίσκεται στην έξοδο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι όπως στο τελευταίο παιχνίδι της «Βασίλισσας του βορρά» με τον Πανθρακικό στο ΔΑΚ όπως και στο τελευταίο της χρονιάς την Κυριακή στο Αγρίνιο στην άκρη του πάγκου θα κάτσει ο προπονητής της Κ17 Δημήτρης Χριστοφορίδης.

Το όχι καλό κλίμα στις τάξεις της Βέροιας έχει να κάνει τόσο εξαιτίας της κακής εμφάνισης και της ήττας από τον Πανθρακικό που προκάλεσε τις αντιδράσεις του κόσμου όσο και με την απουσία του Γαϊτάνου.

Αντιδράσεις που ακούστηκαν τόσο κατά την διάρκεια όσο και μετά από το τέλος του παιχνιδιού με κύριο αποδέκτη τον ιδιοκτήτη και πρόεδρο της ΠΑΕ Θεόδωρο Καρυπίδη.

Η απουσία του Γαϊτάνου από τον πάγκο της ομάδας στο συγκεκριμένο παιχνίδι πυροδότησε διάφορα σενάρια στις κερκίδες κάτι που ήθελαν να αποφύγουνε πριν το παιχνίδι ο Καρυπίδης και οι συνεργάτες του για αυτό και τον πίεσαν να καθίσει στην άκρη του πάγκου.

Ο «Στρατηγός» παρά το γεγονός ότι ταλαιπωρούταν από ίωση του ζητήθηκε να σφίξει τα δόντια και να καθίσει στον πάγκο γιατί υπήρχε η πεποίθηση ότι η παρουσία του από μόνη της θα μπορούσε να επιδράσει θετικά στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών της Βέροιας.

Η άρνηση του Γαϊτάνου ωστόσο στεναχώρησε τους ανθρώπους της ΠΑΕ Βέροια και ακόμη περισσότερο μετά το τέλος του παιχνιδιού με τα όσα ακολούθησαν. Είναι χαρακτηριστικό ότι από εκείνο το σημείο δεν υπήρξε άλλη επαφή μεταξύ των Καρυπίδη και Γαϊτάνου.

Όλα αυτά οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών θα είναι αναπόφευκτο και κατ΄ επέκταση φαντάζει δύσκολη η συνέχιση της παρουσίας του Γαϊτάνου στο κομμάτι των τμημάτων υποδομής της Βέροιας που μέχρι σήμερα ήταν υπεύθυνος.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ