ΒΕΡΟΙΑ

Πολύ κοντά και σε Σισοκό η Βέροια

Πολύ κοντά και σε Σισοκό η Βέροια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Συνεχίζοντας το μεταγραφικό σερί των τελευταίων ημερών, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr η Βέροια είναι πολύ κοντά στην απόκτηση και του Μαχαμαντού Σισοκό. Ανανέωσε ο Καντιμοίρης.

Φορτσάρει τις τελευταίες μέρες η Βέροια σε μεταγραφικό επίπεδο, καθώς μετά τους Άλβιν Ματέους Φόρτες, Πάμπλο Βίτι, Κρίστιαν Μίλιεβιτς, είναι πολύ κοντά και στην απόκτηση του Μαχαμαντού Σισοκό, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr.

Πρόκειται για τον, γεννημένο στο Παρίσι με καταγωγή από το Μάλι, 28χρονο (8/8/1988) στόπερ που είχε αγωνιστεί στην ομάδα και την αγωνιστική περίοδο 2013-14, τότε ως δανεικός από την ιταλική Ουντινέζε.

Προηγουμένως είχε αγωνιστεί στην Σκωτία για λογαριασμό της Κιλμάρνοκ και οι τελευταίες ομάδες που έπαιξε ήταν οι Οτελούλ (Ρουμανία), Γκιρεσουνσπόρ (Τουρκία) και Βολουντάρι (Ρουμανία). Στην προηγούμενη θητεία του με τη φανέλα της Βέροιας είναι πραγματοποιήσει 21 συμμετοχές (1611'). Έχει φορέσει δύο φορές το εθνόσημο με την Κ-20 της Γαλλίας.

Ανανέωσε ο Καντιμοίρης

Όπως έκανε γνωστό το βράδυ της Δευτέρας (1/8) η ΠΑΕ Βέροια, ανανεώθηκε η συνεργασία της με τον Γιώργο Καντιμοίρη, που θα συμπληρώσει επταετία με τη φανέλα της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γεώργιο Καντιμοίρη για έναν ακόμη χρόνο. Ο Έλληνας τερματοφύλακας θα υπερασπίζεται για έβδομη συνεχόμενη χρονιά τα γκολποστ της "Βασίλισσας".

Πολύ κοντά και σε Σισοκό η Βέροια

Προπονήθηκε ο Παπαδόπουλος

Παίκτης της Βέροιας είναι και τυπικά ο Γιάννης Παπαδόπουλος. Ο 27χρονος μέσος (γεννημένος στις 9/3/1989) επιστρέφει στην Ελλάδα μετά τη σεζόν 2013-2014, οπότε και στο πρώτο μισό είχε αγωνιστεί στον Άρη. Ακολούθησαν οι Κρακόβια Κρακόβ, Μπνέι Σακχνίν, Χάποελ Άκρε και Χάποελ Κφαρ Σαμπά. Στην Ελλάδα έπαιξε σε Ηρακλή και Ολυμπιακό, ενώ πέρασε και από Ντινάμο Δρέσδης. Ο Θεσσαλονικιός έχει υπογράψει το νέο του συμβόλαιο στην ομάδα της Ημαθίας και προπονήθηκε.

Photo Credits: ACTION IMAGES

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ