ΒΕΡΟΙΑ

Πήρε τους νέους ο Γράφας, μέσα και ο Κάλβο

Πήρε τους νέους ο Γράφας, μέσα και ο Κάλβο
Γράφας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Όλα τα λεφτά είναι για τη Βέροια η εντός έδρας αναμέτρηση της Τετάρτης (18/1, 17.15) με την ΑΕΛ. Ο Θωμάς Γράφας πήρε στην αποστολή τους νεοαποκτηθέντες, με την ελπίδα να μπορούν να παίξουν. Επιστροφή για Χαροντάκη και Κάλβο.

Η Βέροια προέρχεται από τη σπουδαία επικράτηση επί του Λεβαδειακού στη Super League και με νέα εντός έδρας νίκη την Τετάρτη (18/1, 17.15), απέναντι στην ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League, θα ξεκολλήσει από τη θέση του υποβιβασμού και θα βάλει από... κάτω τους "βυσσινί".

Ο τεχνικός της "Βασίλισσας του Βορρά", Θωμάς Γράφας, ανακοίνωσε αποστολή που απαρτίζεται από 21 παίκτες. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, οι Χαλιφά Σουλέ και Τιχανί Μπελαΐντ. Βέβαια, τα δελτία τους δεν έχουν εκδοθεί και ο Αθηναίος προπονητής θα περιμένει έως την τελευταία στιγμή, μήπως και καταστεί εφικτό να αγωνιστούν.

Νέα πρόσωπα σε σχέση με το προηγούμενο ματς είναι και ο Τόνι Κάλβο με τον Γιάννη Χαροντάκη. Ο πρώτος, όπως είχατε διαβάσει στο Sport24.gr, αναμενόταν να επιστρέψει από την Ισπανία όπου είχε μεταβεί, ενώ ο δεύτερος ξεπέρασε την ίωση που αντιμετώπισε προ ημερών.

Η αποστολή της ομάδας της Ημαθίας απαρτίζεται από τους εξής: Καντιμοίρης, Λόπεθ, Μαλόν, Ασίκγμπα, Βασιλαντωνόπουλος, Χαροντάκης, Μελίσσης, Ράδης, Καλί, Μπαλάφας, Άρσε, Τομάς, Σουλέ, Δόρης, Λινάρδος, Μαυριάς, Μίλιεβιτς, Κάλβο, Μπελαΐντ, Σαρπόνγκ και Καπετάνος.

Η Βέροια βρίσκεται στην προτελευταία θέση της Super League με 11 βαθμούς ύστερα από 15 ματς, ενώ η ΑΕΛ είναι 13η με 13 βαθμούς.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ