ΒΕΡΟΙΑ

Πέρασε δύσκολες στιγμές ο Γκρανέρο

Πέρασε δύσκολες στιγμές ο Γκρανέρο
Γκρανέρο INTIME SPORTS

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Κάρλος Γκρανέρο, που απουσίαζε εδώ και αρκετές μέρες στην πατρίδα του, την Ισπανία. Ποιος ο λόγος που απείχε από τις υποχρεώσεις του στη Βέροια.

Για αρκετές μέρες ο Κάρλος Γκρανέρο απουσίαζε. Δεν ήταν στην Βέροια, αλλά στην πατρίδα του, στο πλευρό των ανθρώπων του στην Ισπανία. Ο Ίβηρας τεχνικός της Βασίλισσας του Βορρά πέρασε δύσκολες στιγμές, καθώς μέλος της οικογένειάς του αντιμετώπισε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Την Τετάρτη (4/3) ο Κάρλος Γκρανέρο, ωστόσο, επέστρεψε στην Ελλάδα και στις υποχρεώσεις του στην ομάδα της Ημαθίας. Οι ''κυανέρυθροι'' αντιμετωπίζουν την προσεχή αγωνιστική στην έδρα τους τον Εργοτέλη και εκτός παραμένει ο τραυματίας Ρομπέρτο Μπατιόν.

Η ΠΑΕ ενημέρωσε για τα εξής την Πέμπτη (5/3): ' 'Αποσυμφόρηση περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για τους παίκτες της "Βασίλισσας". Έτσι μετά το καθιερωμένο ζέσταμα οι ποδοσφαιριστές εξασκήθηκαν σε εκπαιδευτικά τετράγωνα και έκλεισαν την προπόνηση με αποθεραπεία. Η αυριανή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στο αθλητικό κέντρο του Ταγαροχωρίου στις 17.00 και στην συνέχεια η αποστολή θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο ενόψει του αγώνα με τον Εργοτέλη''.

Follow me on Twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ