ΒΕΡΟΙΑ

Ορέστες: "Παθιάζομαι για την ομάδα"

Ορέστες: "Παθιάζομαι για την ομάδα"

Η ΠΑΕ Βέροια παρουσίασε το μεσημέρι στα γραφεία της το τελευταίο μεταγραφικό της απόκτημα, τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό Ορέστες Τζούνιορ Άλβες.

Μία μέρα μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Ορέστες Τζούνιορ Άλβες η ΠΑΕ Βέροια προχώρησε το μεσημέρι στα γραφεία της στην επίσημη παρουσίασή του.

Η παρουσίαση του 31χρονου Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού και τελευταίου μεταγραφικού αποκτήματος της «Βασίλισσας του Βορρά» έγινε δια του γενικού αρχηγού της ΠΑΕ, Γιώργου Λαναρή.

Στις δηλώσεις του ο Ορέστες δήλωσε ικανοποιημένος από τον ερχομό του στην Ελλάδα και έτοιμος από αγωνιστικής πλευράς να προσφέρει άμεσα τις υπηρεσίες του στην Βέροια.Τόνισε επίσης ότι πήρε θετικές πληροφορίες για τη νέα του ομάδα από τον συμπατριώτη του και νυν ποδοσφαιριστή του Λεβαδειακού Ροτζέριο Μάρτινς, και έδωσε την υπόσχεσή του στους φιλάθλους της Βέροιας να δίνει τον καλύτερό του εαυτό στο γήπεδο.

" Είμαι πολύ ευχαριστημένος που θα αγωνιστώ στην Βέροια που θεωρώ ότι είναι μία καλή ευκαιρία για μένα", ήταν η αρχική τοποθέτηση του Ορέστες κατά την παρουσίασή του.

Για την κατάστασή του δήλωσε: " Είμαι σε καλή κατάσταση και το μόνο που χρειάζομαι είναι να εγκληματιστώ με την υπόλοιπη ομάδα κάτι που θα γίνεται μέρα με την ημέρα ολοένα και περισσότερο".

Για την υπόσχεσή του προς τους φιλάθλους της Βέροιας είπε: " Θα κάνω ότι καλύτερο γίνεται με τους συμπαίκτες μου για να τους έχουμε χαρούμενος".

Για το αγωνιστικό του προφίλ υποστήριξε: " Η θέση που μου αρέσει και αγωνίζομαι είναι του κεντρικού αμυντικού. Παθιάζομαι με την ομάδα και τα δίνω όλα γι αυτήν και όταν η ομάδα πηγαίνει καλά είμαι και εγώ χαρούμενος".

Για την περσινή του εμπειρία στο Ιράν σχολίασε: " Είναι καλό το επίπεδο του ποδοσφαίρου στο Ιράν απλά είναι δύσκολη η ζωή στο Ιράν".

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα και με τη χθεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροια ο Ορέστες υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με την σχετική ανακοίνωση να ανέφερε: " Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Orestes Junior Alves για 1 χρόνο ".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ