ΒΕΡΟΙΑ

Παρελθόν ο Αμαραντίδης για τη Βέροια

Σε μία ακόμη ανανέωση προχώρησε η διοίκηση της ΠΑΕ Βέροια καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Μπάμπη Παυλίδη, όχι όμως και με τον Δημήτρη Αμαραντίδη.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Βέροια προχώρησε σε μία ακόμη ανανέωση καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Μπάμπη Παυλίδη όχι όμως και με τον Δημήτρη Αμαραντίδη. Στην περίπτωση του ταλαντούχου μεσοεπιθετικού ξεπεράστηκαν και τα τελευταία εμπόδια με αποτέλεσμα ακόμη και σήμερα να κληθεί να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Αντίθετα ο Αμαραντίδης δεν τα βρήκε με την διοίκηση της ομάδας της Ημαθίας και όπως όλα δείχνουν μετά από πέντε χρόνια θα αποτελέσει παρελθόν από τη «Βασίλισσα του βορρά». Κατά τα άλλα, όσον αφορά την ενίσχυση του ρόστερ, μετά την ανακοίνωση της απόκτησης των Τζόναθαν Λόπεζ και Νίκου Τσουμάνη, ψηλά στην λίστα βρίσκονται τα ονόματα των Κλέιτον, Κονέ και Κάλβο.

Και στους τέσσερις προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές οι ιθύνοντες της ΠΑΕ Βέροια έχουν καταθέσει τις προτάσεις τους και αναμένουν μέσα στις επόμενες ημέρες τις τελικές τους απαντήσεις. Κάτι ανάλογο ισχύει και με την περίπτωση του Σίλβα Κλέιτον. Του Βραζιλιάνου πρώην μεσοεπιθετικού της Skoda Ξάνθης, που στα χέρια του έχει δύο ακόμη προτάσεις από ομάδες της Ινδίας και της Σαουδικής Αραβίας. Παρόλα αυτά υπάρχει αισιοδοξία ότι θα απαντήσει θετικά.

Τέλος οι Τζινάρ και Βάσκες αναμένεται εντός των ημερών να λύσουν τα συμβόλαιά τους μιας και δεν βρίσκονται στα πλάνα για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ