ΒΕΡΟΙΑ

Παραμένει εκτός ο Καλί στην Βέροια

Παραμένει εκτός ο Καλί στην Βέροια

Η σκληρή δουλειά στην Βέροια συνεχίζεται με τον Γεωργιάδη να βλέπει τον Καλί εξακολουθεί να γυμνάζεται μόνος του και να μην μετέχει στις καθημερινές διπλές προπονήσεις.

Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της Βέροιας με τους παίκτες της ομάδας της Ημαθίας να γυμνάζονται καθημερινά πρωί και απόγευμα προκειμένου ο Γιώργος Γεωργιάδης να δουλέψει τόσο στην τακτική όσο και φυσική κατάσταση της ομάδας του.

Το ευχάριστο για τον νεαρό τεχνικό είναι πως κάθε μέρα που περνάει βλέπει να γεμίζει το ρόστερ της Βέροιας και πως επίσης πλην του Καλί που παραμένει εκτός προπονήσεων δεν έχει κάποιο άλλο πρόβλημα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Συνεχίζεται η προετοιμασία της "Βασίλισσας του Βορρά" για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Σήμερα Τρίτη 14 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκαν δύο προπονήσεις - πρωινή και απογευματινή.

Το πρωί οι ποδοσφαιριστές της Βέροιας ασκήθηκαν στον τομέα της φυσικής κατάστασης, ενώ το απόγευμα υπό τις οδηγίες του Γιώργου Γεωργιάδη και του τεχνικού επιτελείου, δούλεψαν στον τομέα της τακτικής.

Πλην του Kali που κάνει ατομικό πρόγραμμα, όλοι οι παίκτες προπονούνται κανονικά χωρίς προβλήματα τραυματισμών".

Συνέχεια στις μεταγραφές

Εν τω μεταξύ ο Ζήσης Βρύζας συνεχίζει τις συζητήσεις με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους για την ενίσχυση και άλλο της Βέροιας και οι ιθύνοντες της Ημαθίας έχουν ως πρώτο στόχο έναν σέντερ φορ με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο να είναι ανάμεσα στην λίστα, ίσως και στην κορυφή, αλλά παράλληλα να αποτελεί και μια δύσκολη περίπτωση.

Με την απόκτηση του φορ όμως δεν θα έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ καθώς θα υπάρξουν και άλλες κινήσεις από πλευράς Βέροιας.

Παραμένει εκτός ο Καλί στην Βέροια
Παραμένει εκτός ο Καλί στην Βέροια
TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ