ΒΕΡΟΙΑ

Παπαδόπουλος: "Εγώ το αφεντικό, όχι ο Καρυπίδης"

Γράφας, Παπαδόπουλος

Παπαδόπουλος: "Εγώ το αφεντικό, όχι ο Καρυπίδης"

Ο Κώστας Παπαδόπουλος ισχυρίστηκε στο πλαίσιο της παρουσίασης του νέου προπονητή, Θωμά Γράφα, ότι αυτός είναι το απόλυτο αφεντικό στη Βέροια και όχι ο Θόδωρος Καρυπίδης. Μίλησε για την εμπλοκή του στην ΠΑΕ, αλλά και για τις "αγνές προθέσεις" του.

Η ΠΑΕ Βέροια μέσω του προέδρου της, Κώστα Παπαδόπουλου, παρουσίασε το νέο προπονητή της ομάδας, Θωμά Γράφα, λέγοντας ότι αν πέτυχε για την επιλογή του, είναι κάτι που θα φανεί στην πράξη. Ο Παπαδόπουλος θέλησε να πει, από εκεί και πέρα, ότι αυτός είναι το απόλυτο αφεντικό στην ομάδα, όχι ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Αναφέρθηκε ακόμα στα οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ, στο θέμα του Χαροντάκη, σε αυτό του Αλέκου Βοσνιάδη, ενώ έκλεισε σχολιάζοντας: "Οι προθέσεις μου είναι αγνές και κάνω έκκληση στον κόσμο της ομάδας να έρθει στο γήπεδο να συμπαρασταθεί στους παίκτες"

Αρχικά ο Παπαδόπουλος είπε για την προτίμησή του στον Θωμά Γράφα:

«Πριν καταλήξω στο Θωμά, δεν το έκρυψα ούτε από τον ίδιο, ότι μίλησα με άλλους δύο προπονητές. Τον προτίμησα γιατί οι πληροφορίες που συνέλλεξα ήταν θετικές για το άτομό του και ο ίδιος στη μεταξύ μας συζήτηση απόλυτα ειλικρινής. Αν πέτυχα στην επιλογή θα φανεί στην πράξη».

Για την ομάδα στην οποία τώρα είναι πρόεδρος:

«Η Βέροια με την ιστορία και το ρόστερ που έχει, πρέπει να είναι πιο ψηλά από  άλλες χρονιές. Μπήκα σε έναν χώρο για τον οποίο άλλα πίστευα και άλλα τελικά βρήκα. Προσπαθώ να κάνω διαχείριση η οποία χρειάζεται συγκεκριμένα πράγματα και νομίζω ότι αυτό φάνηκε σε κάποιες περιπτώσεις  μέχρι σήμερα. Μιλάω καθημερινά με ομολόγους  μου της S.L. ανταλλάσουμε απόψεις. Θα αλλάξουν πολλά πράγματα στη Βέροια. Θα το βλέπεται αυτό να συμβαίνει σταδιακά. Θα το καταλάβουν και οι φίλαθλοι, που δικαιολογημένα είναι κουμπωμένοι. Εδώ θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι.

Το απόλυτο αφεντικό στην ομάδα είμαι εγώ. Αγόρασα τις μετοχές από τον Θόδωρο (σ.σ. Καρυπίδη), γιατί θέλησα να επενδύσω στο ποδόσφαιρο σε ομάδα της S.L. και όχι στα S/M ακολουθώντας τον πρώην συνεργάτη μου. Έτσι βρέθηκα στη Βέροια για την οποία προσπαθώ να κάνω το καλύτερο».

Για τις οικονομικές υποχρεώσεις της ΠΑΕ:

«Υπήρχαν και υπάρχουν υποχρεώσεις  που ανέλαβα. Τα χρήματα που θα μπουν στο ταμείο της ΠΑΕ σε λίγες ημέρες από τον ΟΠΑΠ, την ΟΥΕΦΑ και τη NOVAκαι τα οποία ανέρχονται στις 700.000 ευρώ, θα δώσουν ανάσα σε όλους μας».

Για την μετάβαση της ομάδας δύο φορές στην Αθήνα με το λεωφορείο της ΠΑΕ και την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου:

«Και τα δύο εντάσσονται στην πολιτική της οικονομικής λιτότητας που εφαρμόζουμε, στα πλαίσια του δυνατού και δεν είναι μόνο αυτά. Είναι επίσης ο ηλεκτροφωτισμός του γηπέδου, αλλά και κάποια άλλα μικροθέματα που μας προβληματίζουν.

Θέλουν χρόνο, γιατί όταν πήρα την ομάδα αυτή ήταν σε άσχημη κατάσταση. Όλα όμως θα ξεπεραστούν γιατί  είμαστε νοικοκυραίοι και μέσα από μία χρηστή διοίκηση όλες οι υποχρεώσεις θα μηδενιστούν. Για το χόρτο και τον φωτισμό μίλησα με τους εργολάβους και σύντομα θα ξεκινήσει η συντήρησή τους, ενώ  το ίδιο έκανα και με τους παίκτες για τις μετακινήσεις, βρήκα την κατανόησή τους και τους υποσχέθηκα ότι σε ένα – δύο παιχνίδια ακόμη θα ισχύσει αυτό το καθεστώς».

Για το θέμα που δημιουργήθηκε με τον ποδοσφαιριστή Χαροντάκη:

«Ο πατέρας Χαροντάκης είναι φίλος μου, συνεργάτης μου και μέχρι εκεί. Δεν είναι κανένας πάνω από την ομάδα. Δεν με ενόχλησε ούτε μία φορά για το παιδί του και είναι ντροπή αυτά που λέγονται και γράφονται. Ο ποδοσφαιριστής Χαροντάκης μετα τον αγώνα με τον Ολυμπιακό ζήτησε να φύγει για ψυχολογικούς λόγους. Τιμωρήθηκε με 3000 ευρώ πρόστιμο, επέστρεψε και έκλεισε εκεί το θέμα».

Όσον αφορά την λύση της συνεργασίας με τον Αλέκο Βοσνιάδη:

«Ο Αλέκος είναι εξαιρετικός άνθρωπος αλλά και προπονητής και η συνεργασία μας δεν λύθηκε για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Απλά είχαμε διαφορετική φιλοσοφία σε κάποια θέματα».

Για το θέμα της παραχώρησης του μισού και πλέον γηπέδου, όταν η ομάδα αγωνίζεται με τις μεγάλες του ελληνικού ποδοσφαίρου:

«Έχω παράπονα από τον κόσμο της Βέροιας, γιατί είναι απόμακρος από την προσπάθεια που κάνουμε, ώστε να την διατηρήσουμε μεταξύ των μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν θα παραβλέψω την πικρία του από την κατάληψη του γηπέδου μας από τους αντιπάλους. Όμως δεν πρόλαβα να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο θέμα, γιατί όλα τα μεγάλα παιχνίδια γίνονται στην αρχή.

Θα υπάρξει όμως σχεδιασμός μετά από αυτά. Ήδη μίλησα με τον ομόλογό μου τον κ. Κωστούλα του Παναιτωλικού, ο οποίος έχει λύσει το πρόβλημα προ καιρού και ζήτησα τα φώτα του πάνω σε αυτό το θέμα, το οποίο με απασχολεί. Οι προθέσεις μου είναι αγνές και κάνω έκκληση στον κόσμο της ομάδας να έρθει στο γήπεδο να συμπαρασταθεί στους παίκτες, γιατί η Βέροια δεν είναι ο κάθε πρόεδρός της, αλλά η ιδέα και μόνον αυτή».

Γράφας: "Με τις γνώσεις πετυχαίνεις"

Ο νέος προπονητής της Βέροιας, Θωμάς Γράφας, ανέφερε:

«Στη Ν. Σμύρνη είχαμε ικανοποιητική εικόνα. Στα προηγούμενα αυτή δεν ήταν καθόλου καλή. Η Βέροια μπορεί να παρουσιαστεί αρκετά καλύτερη και αρκετά βελτιωμένη στην συνέχεια».

Για το δύσκολο πρόγραμμα της Βέροιας:

«Αυτή την στιγμή η ομάδα είχε και συνεχίζει να έχει δύσκολο πρόγραμμα, με ομάδες που έχουν εντελώς διαφορετικούς στόχους. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, ωστόσο αυτά τα ματς που δίνουμε τώρα έχουν μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας».

Για τις ικανότητές του:

«Ήμουν τα προηγούμενα χρόνια σε ομάδες της Foot ball League. Ο τρόπος δουλειάς είναι συγκεκριμένος, οι γνώσεις σε κάνουν να πετύχεις. Στην πρώτη κατηγορία αλλάζει η πίεση που υπάρχει σε κάθε ομάδα».

SHARE:

BEST OF NETWORK

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

ΜΟΥΣΙΚΗ

15 μέταλ τραγούδια που ξέρουν μέχρι κι οι μπουζουκόβιοι

Απ' το 'Trooper' και το 'Nothing Else Matters' μέχρι το 'Cowboys From Hell' αυτά τα τραγούδια τα αναγνωρίζεις απ' τις πρώτες νότες.

ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Το εγκαταλελειμμένο χωριό της Κρήτης που ο χρόνος σταμάτησε το '70

Κάποτε υπήρξε ένα πυκνοκατοικημένο, όμορφο χωριό Δείτε βίντεο με εντυπωσιακές εικόνες από drone

SPECIAL EDITION

Οι Ελληνίδες MILF που αξίζουν μια θέση στο ημερολόγιο της Pirelli

To νέο ημερολόγιο της Pirelli, που μόλις κυκλοφόρησε αποτελεί και την επίσημη έναρξη της χρονιάς της MILF (Mothers I Like To Follow). Εννοείται πως δεν θα μέναμε τα χέρια σταυρωμένα.

CELEBRITY

Στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη

Η τραγουδίστρια αναγκάστηκε να αναβάλει τις εμφανίσεις της σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, ενώ μετήχθη στο νοσοκομείο για ιατρική παρακολούθηση

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24