ΒΕΡΟΙΑ

Πάλι από την αρχή;

Πάλι από την αρχή;
ΕΠΟ INTIME SPORTS

Η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ δεν θα βγάλει απόφαση σήμερα (Δευτέρα, 22/6) για την Βέροια αλλά θα καλέσει παίκτες και παράγοντες της «βασίλισσας» για κατάθεση, ενώπιον της

Στις 3 Ιουνίου εκδικάστηκε η υπόθεση της Βέροιας σε δεύτερο βαθμό στην ΕΠΟ για τον προ διετίας αγώνα με τον Ολυμπιακό αλλά απόφαση ακόμη δεν βγήκε και σύμφωνα με σημερινές (Δευτέρα, 22/6) πληροφορίες, δεν πρόκειται να εκδοθεί ούτε την ερχόμενη Τετάρτη (24/6), όπως είχε διαρρεύσει!

Η επιτροπή εφέσεων που συνεδρίασε σήμερα, αποφάσισε να εξετάσει και η ίδια τους μάρτυρες που κατέθεσαν στην πρωτοβάθμια επιτροπή της Super League η οποία εξέδωσε απαλλακτική απόφαση θεωρώντας την δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα νομικά αβάσιμη επειδή δεν έχει στραφεί (η δίωξη) κατά τριών ποδοσφαιριστών όπως απαιτεί ο πειθαρχικός κώδικας.

Με απλά λόγια, η επιτροπή εφέσεων θα μπει στην ουσία της υπόθεσης καλώντας μεταξύ άλλων ενώπιον της, τον Νίκο Γεωργέα και τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη από την ένορκη κατάθεση των οποίων είχε ξεκινήσει η. ιστορία και ενδεχομένως τους Γ. Λαναρή και Δ. Αρβανιτίδη που είχαν παραστεί στην εκδίκαση της υπόθεσης στην εφέσεων.

Σημειωτέον ότι αν η Βέροια καταδικαστεί, κινδυνεύει με υποβιβασμό.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ