ΒΕΡΟΙΑ

Παίζει ο Μεραμπασβίλι στο φιλικό με τη Ντεν Χααχ

Παίζει ο Μεραμπασβίλι στο φιλικό με τη Ντεν Χααχ

Η Βέροια θα αντιμετωπίσει το Σάββατο σε φιλικό τη Ντεν Χααχ με τον Γεωργιάδη να έχει στην διάθεση του και τον άσο από την Γεωργία.

Το δεύτερο φιλικό της θα δώσει το μεσημέρι του Σαββάτου στην Ολλανδία η Βέροια με τους παίκτες του Γιώργου Γεωργιάδη να ταξιδεύουν στην Χάγη όπου θα βρεθούν αντιμέτωποι με την Ντεν Χααχ. Ο νεαρός τεχνικός θα έχει στην διάθεση του τον Μεραμπασβίλι ο οποίος τις προηγούμενες μέρες ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα αλλά την Παρασκευή γυμνάστηκε σε φουλ ρυθμούς.

Αντίθετα δεν θα παίξει ο Καλί ο οποίος για ακόμη μια μέρα γυμνάστηκε μόνος του ακολουθώντας το πρόγραμμα που ακολουθεί όλες τις μέρες στην Ολλανδία.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με αμείωτη ένταση συνεχίστηκε και σήμερα η προετοιμασία της "Βασίλισσας" στο Doorwerth της Ολλανδίας.

Το πρωινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ειδικής αντοχής και μυικής ενδυνάμωσης ενώ το απογευματινό ασκήσεις πρέσινγκ και εκπαιδευτικό παιχνίδι. Σε φουλ ρυθμούς προπονήθηκε ο Merebashvili, ενώ ο Kali ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Αύριο η αποστολή της "Βασίλισσας" θα ταξιδέψει στη Χάγη όπου θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση την ADO Den Haag (Kyocera Stadion, 15.30 ώρα Ελλάδας)".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ