ΒΕΡΟΙΑ

Όλο το στόρι με τον ''ερυθρόλευκο'' Μπεν!

Όλο το στόρι με τον ''ερυθρόλευκο'' Μπεν!
INTIME SPORTS

Η υπόθεση του Μοχάμεντ Μπεν μονοπώλησε το ενδιαφέρον τις τελευταίες μέρες. Το Sport24.gr καταγράφει όλο το στόρι σχετικά με τον Γάλλο, τη Βέροια και τον Ολυμπιακό...

Ο Μοχάμεντ Μπεν ήρθε στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2013 και στην πρώτη του σεζόν με τη Βέροια πραγματοποίησε εξαιρετικό πρωτάθλημα. Σημείωσε 15 γκολ σε 34 συμμετοχές και το όνομά του για πολύ καιρό απασχόλησε τις μεγάλες ομάδες.

Το καλοκαίρι ο 26χρονος αριστεροπόδαρος επιθετικός κάθισε και σκέφτηκε τι θα τον συνέφερε να κάνει. Να επιστρέψει στη Γαλλία, αν και είχε συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο, ή να παραμείνει στην Ελλάδα. Τελικά πρόταση που να καλύπτει τη Βέροια και τον ίδιο τον παίκτη δεν ήρθε. Η ομάδα της Ημαθίας δεν μπήκε σε διαδικασία ανανέωσης του συμβολαίου του (έληγε το καλοκαίρι του 2015), με αποτέλεσμα να φτάσουμε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο που ολοκληρώθηκε.

Ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση στη Βέροια για να τον πάρει από τώρα. Η πρώτη απάντηση της ''Βασίλισσας του Βορρά'' ήταν αρνητική, με τους Πειραιώτες να επανέρχονται με νέα, βελτιωμένη προσφορά, με διπλάσια χρήματα από την αρχική. Και πάλι, ωστόσο, οι επιτελείς της μακεδονικής ομάδας απάντησαν αρνητικά. Ο Μπεν θα μπορούσε από τώρα να υπογράψει συμβόλαιο σε ομάδα της αρεσκείας του. Εντέλει υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τους Πειραιώτες, στους οποίους θα συνεχίσει το καλοκαίρι, στο τέλος δηλαδή της σεζόν.

Παρότι για τον Μπεν προτεραιότητα ήταν το εξωτερικό, ο Ολυμπιακός καλύπτει απόλυτα τις φιλοδοξίες του. Πιο σημαντικό από όλα ότι η Αθήνα έχει γαλλικό σχολείο, οπότε ο γιος του που πάει στο δημοτικό δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Με άλλα λόγια, η Βέροια έως το φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου διατηρεί τον πολύτιμο Μπεν στο δυναμικό της, αν και σπατάλησε την ευκαιρία να επωφεληθεί οικονομικά, λέγοντας ''όχι'' στον Ολυμπιακό.

Και κάτι ακόμα. Ήταν ο ίδιος ο Μπεν που ζήτησε από τον προπονητή του Κάρλος Γκρανέρο να μην τον χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, καθώς είχε υπογράψει νωρίτερα στους ''ερυθρόλευκους'' και δεν ήθελε να προκαλέσει κόντρα. Θεώρησε ότι ήταν πιο τίμιο εκ μέρους του να μείνει εκτός.

Follow me on Twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ