ΒΕΡΟΙΑ

Οι "εκλεκτοί" του Γκρανέρο

Οι "εκλεκτοί" του Γκρανέρο

Χωρίς τους Βούκιτς και Μαλόν, οι οποίοι έχουν πάρει άδεια, θα αντιμετωπίσει η Βέροια την Ερμιονίδα για την φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. Διαβάστε αναλυτικά.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με την Ερμιονίδα στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής της 2ης Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ο Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο ανακοίνωσε την εξής αποστολή: Τζινάρ, Βασιλειάδης, Καταλά, Ραούλ Μπράβο, Βέρτζος, Τσιάμης, Όστοϊτς, Μπατιόν, Παναγιωτούδης, Μπαλάφας, Σεντρίκ, Κατίδης, Ντουμίτρου, Παυλίδης, Χασελμπάινκ, Μπαργκάν, Γεωργιάδης και Κάμπορα.

Οι Ζβόνιμιρ Βούκιτς (ζήτησε και πήρε άδεια για προσωπικούς λόγους) και Μαλόν (βρίσκεται με άδεια στην πατρίδα του για την γέννηση του παιδιού του) δεν υπολογίζονται από τον Ισπανό προπονητή της ομάδας της Ημαθίας με τον Γκρανέρο να αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές δίνοντας χρόνο συμμετοχής και σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αγωνιστεί μέχρι τώρα σε επίσημο παιχνίδι. Όπως για παράδειγμα στους Τζινάρ κάτι που φαίνεται και από το ότι ο Καντιμοίρης δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, Μπαλάφα, Σέντρικ και Παναγιωτούδη.

Απόντες εκτός από τους Βούκιτς και Μαλόν για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι θα είναι οι Μπεν και Καλί που συνεχίζουν να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα ώστε να είναι έτοιμοι για το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής για το πρωτάθλημα της Super League με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ