ΒΕΡΟΙΑ

Ο Καλαϊτζίδης στην Βέροια

Ο Καλαϊτζίδης στην Βέροια
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης είναι και επίσημα ο νέος τεχνικός της Βέροιας όπως σας είχε προϊδεάσει αποκλειστικά το Sport24.gr από το μεσημέρι της Τρίτης.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Βέροια συμφώνησε με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sport24.gr από το μεσημέρι της Τρίτης.

Μία συμφωνία που επήλθε μόλις δύο λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα όπως ανέφερε και η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροια.

" Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Δημήτρη Καλαϊτζίδη, ο οποίος θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση την Τετάρτη στις 15.00 στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου", ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροια.

Ο Καλαϊτζίδης αποτελεί τον διάδοχο του Δημήτρη Καρύδα στην τεχνική ηγεσία της Βέροιας και επιστρέφει στην τεχνική της ηγεσία και πάλι μετά από το καλοκαίρι. Αφού την είχε οδηγήσει στην Super League από την Football League.

Στα συν της επιλογής Καλαϊτζίδη από τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Βέροια, Γιώργο Αρβανιτίδη, είναι ότι γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στις τάξεις της ομάδας όπως και αρκετούς από τους νυν ποδοσφαιριστές με τους οποίους είχε συνεργαστεί κατά την περσινή χρονιά.

Ο Καλαϊτζίδης αποτελεί τον τρίτο φετινό τεχνικό της "Βασίλισσας του βορρά" μετά από τους Μάκη Χάβο και Νίκο Καρύδα ενώ το προηγούμενο διήμερο, Δευτέρα και Τρίτη, οι προπονήσεις είχανε γίνει υπό τις οδηγίες των Στέφανου Γαϊτάνου και Δημήτρη Χριστοφορίδη.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ