ΒΕΡΟΙΑ

Ο Τόνι Κάλβο στη Βέροια

Ο Τόνι Κάλβο στη Βέροια
Τόνι Κάλβο

Ο Ισπανός πλάγιος επιθετικός, Τόνι Κάλβο, επιστρέφει στην Ελλάδα, αυτή τη φορά για λογαριασμό της Βέροιας. Ο 28χρονος Καταλανός υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και μετά τον Άρη πλέον θα φορά τα "κυανέρυθρα" της ομάδας της Ημαθίας.

Η έκτη μεταγραφή της Βέροιας είναι γεγονός. Η "Βασίλισσα του Βορρά" απέκτησε τον 28χρονο εξτρέμ Τόνι Κάλβο, ο οποίος από το 2007 μέχρι το 2011 έπαιζε στον Άρη. Πρόκειται για μια ποιοτική προσθήκη για την ομάδα της Ημαθίας, η οποία είναι δεδομένο πως θα συνεχίσει τις κινήσεις ενίσχυσης.

Η ανακοίνωση: "Η Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Antonio Calvo Arandes. Ο 29χρονος διεθνής Ισπανός πλάγιος επιθετικός βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της Π.Α.Ε. και υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Antonio Calvo Arandes, που γεννήθηκεστις 28 Μαρτίου 1987 στη Βαρκελώνη (έχει ύψος 1,71 και βάρος 67 κιλά) και έγινε γνωστός στην Ελλάδα από τη θητεία του στον Αρη, ξεκίνησε από τις περίφημες Ακαδημίες της Μπαρτσελόνα (τη σεζόν 2006-2007 αγωνίστηκε στη β’ ομάδα).

Το καλοκαίρι του 2007 αγωνίστηκε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη, έχοντας αρκετές συμμετοχές σε αναμετρήσεις Super League, Κυπέλλου και Europa League (83 συμμετοχές και 11 γκολ). Επόμενοι σταθμοί στην καριέρα του ήταν η ιταλική Πάρμα, η Λέφσκι Σόφιας και η Ανόρθωση. Με την κυπριακή ομάδα είχε τέσσερις «γεμάτες» σεζόν (2012-2016), έχοντας συνολικά 56 συμμετοχές και 6 γκολ.

Ο Antonio Calvo Arandes, που φιλοδοξεί, μέσω της ΒΕΡΟΙΑΣ, να κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα στη χώρα μας, είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Ισπανίας (U-16, U-17, U-19, U-20)".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ