ΒΕΡΟΙΑ

Ο Μπουζούκης στη Βέροια

Ο Μπουζούκης στη Βέροια
Μπουζούκης INTIME SPORTS

Ο 22χρονος μέσος Γιώργος Μπουζούκης βρίσκεται στη Βέροια και σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει την επόμενη προσθήκη της ομάδας της Ημαθίας.

Κοντά στο να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του βρίσκεται ο Γιώργος Μπουζούκης (δεξιά στη φωτ.). Ο 22χρονος αμυντικός μέσος είναι σε προχωρημένες επαφές με τη Βέροια και είναι πιθανό να υπογράψει συμβόλαιο. Είναι γεννημένος στις 26 Ιουλίου το 1993 και την περασμένη σεζόν έπαιξε στον Πιερικό, καταγράφοντας 24 συμμετοχές.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Μπουζούκης θα ταξιδέψει την Κυριακή (19/7) με την υπόλοιπη αποστολή της ''Βασίλισσας'' στην Ολλανδία, στο Άρνεμ, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Στο παρελθόν ο 22χρονος χαφ έπαιξε σε Βατανιακό και Αιγινιακό. Αν ο νεαρός πείσει για την αξία του, θα υπογράψει συμβόλαιο.

Παράλληλα, η απάντηση που έδωσε ο Τζαμέλ Αμπντούν στους ''κυανέρυθρους'' στην πρόταση που του κατατέθηκε ήταν αρνητική. Αυτό σημαίνει πως οι άνθρωποι του μακεδονικού συλλόγου στρέφονται σε άλλες λύσεις για το άκρο της επίθεσης.

Νικηφόρο φιλικό με την Κ20

Το πρωί του Σαββάτου η ανδρική ομάδα της Βέροιας έδωσε φιλικό (τρία 20λεπτα) με την Κ20 και επικράτησε με 3-0.

ΒΕΡΟΙΑ: (Α' ημίχρονο): Καντιμοίρης, Μαλόν, Όστοιτς, Εζεγκουέλε, Τσουμάνης, Μπαλάφας, Βεργώνης, Άρτσε, Μελικίωτης, Γεωργιάδης, Ναζλίδης. Έπαιξαν και οι: Βασιλειάδης, Ντάγος, Μαραγκός, Αργυρόπουλος, Καρακώστας, Τάτος, Μάνος, Μερεμπασβίλι, Παυλίδης, Ντούκιτς, Αναστασιάδης

Κ20: (Β' ημίχρονο) Αργυροπούλος, Ρογγότης, Παπαγεωργίου, Ξόμπλιος,Τούφας, Νικολαίδης, Παναγιωτίδης, Γιαννόπουλος, Ράδης, Λαζόπουλος, Παπαδόπουλος. Έπαιξαν και οι: Μαρκούσης, Ναβρινιάδης, Δερμιτζάκης, Μαγγίζης, Τσιούχας, Δημητριάδης, Στασινόπουλος, Νεστορόπουλος, Μπουρδάνος, Σαμίωτης, Καψάλης

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ