ΒΕΡΟΙΑ

Ο μοναχικός δρόμος των Μπατιόν - Άρσε

Ο μοναχικός δρόμος των Μπατιόν - Άρσε
Μπατιόν INTIME SPORTS

Σε αντίθεση με το Νέτο, στον οποίο τις επόμενες μέρες θα εκδοθεί δελτίο και θα παίζει στους αγώνες της Βέροιας, Μπατιόν και Άρσε είναι "αποκλεισμένοι" και κάνουν μόνοι τους προπόνηση.

Δύσκολο εξάμηνο θα περάσουν Ρομπέρτο Μπατιόν και Πέδρο Άρσε. Ο Αργεντινός και ο Μεξικανός είχαν ειδοποιηθεί να βρουν ομάδα, καθώς δεν ήταν στα πλάνα του Γιώργου Γεωργιάδη. Κανείς από τους δύο, ωστόσο, δεν θέλησε να λύσει το συμβόλαιό του.

Οι δύο μέσοι προτίμησαν να μείνουν στην ομάδα της Ημαθίας, με την ελπίδα να πάρουν έστω ορισμένα παιχνίδια στα πόδια τους. Και οι δύο πλέον κάνουν μόνοι τους προπόνηση, όχι με την υπόλοιπη ομάδα.

Έως τον Δεκέμβριο, λοιπόν, θα είναι ανενεργοί και ενδεχομένως στο δεύτερο μισό να αναζητήσουν αλλού την τύχη τους. Ο Μπατιόν πήγε στη "Βασίλισσα" το καλοκαίρι του 2014, ενώ πρωτοήρθε στην Ελλάδα το 2013 για λογαριασμό του Άρη. Κοινώς είναι "αποκλεισμένοι", μια και στη μεσαία γραμμή υπάρχει πια υπεροπλία.

Ο Άρσε και αυτός ντύθηκε στα "κυανέρυθρα" το καλοκαίρι του 2014, ενώ στην Ελλάδα ήρθε για πρώτη φορά το δεύτερο μισό της σεζόν 2012-2013, για την Αναγέννηση Γιαννιτσών, με ενδιάμεσο σταθμό την Καβάλα (2013-2014).

Τα δεδομένα που αφορούν στον Ντάρσι Νέτο, αντιθέτως, έχουν διαφοροποιηθεί. Ο Σεγούνδο Ρίος έλυσε το συμβόλαιό του, προέκυψε θέση ξένου στη Βέροια και έτσι ο Βραζιλιάνος μπακ μένει στην ομάδα. Τις επόμενες μέρες θα έχει εκδοθεί το δελτίο του και θα είναι σε θέση να πάρει συμμετοχή στις επίσημες αναμετρήσεις.

* Πρωινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο Ταγαροχωρίου είχε το πρόγραμμα της Τρίτης (8/9) για τους παίκτες της Βέροιας. Με εξαίρεση την αποθεραπεία Καλί και Λόπεθ, δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών και όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του προπονητή.

Σήμερα ενσωματώθηκε στην ομάδα και ο Γιουσούφ, μετά τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα των νήσων Κομόρες, ενώ αναμένεται να επιστρέψει και ο Μερεμπασβίλι, ο οποίος αγωνίστηκε με την Εθνική Γεωργίας.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ