ΒΕΡΟΙΑ

Ο Καρακώστας στη Βέροια

Ο Καρακώστας στη Βέροια
Βέροια, προπόνηση INTIME SPORTS

Στη Βέροια θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ανέστης Καρακώστας. Ο 24χρονος αμυντικός μέσος υπέγραψε συμβόλαιο στην ομάδα της Ημαθίας, με την οποία έκανε ήδη την πρώτη του προπόνηση.

Η νέα προσθήκη στο ρόστερ της Βέροιας, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, θα είναι ο Ανέστης Καρακώστας. Ο 24χρονος αμυντικός χαφ (είναι γεννημένος στις 15 Ιουνίου το 1991), ο οποίος στο δεύτερο μισό της σεζόν της σεζόν 2013-2014 έπαιξε στον Διγενή Λακκώματος.

Τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα ο Καρακώστας έκανε στις χαμηλές κατηγορίες της Γερμανίας. Ο ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην προπόνηση της Βέροιας τη Δευτέρας (13/7) και αναμένεται να αποκτηθεί.

Ο Καρακώστας για ένα διάστημα έκανε προπονήσεις στον Άρη, ακολούθως υπέγραψε στη Νίκη Βόλου, η οποία ωστόσο την περασμένη σεζόν διαλύθηκε. Τον Φεβρουάριο είχε υπογράψει στον Ηρακλή.

UPDATE:

Ο Καρακώστας στη Βέροια

Η ΠΑΕ Βέροια ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας (13/7) την απόκτηση του Καρακώστα: ' 'Στη «Βασίλισσα του Βορρά» θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ανέστης Καρακώστας. Ο ποδοσφαιριστής που πέρσι αγωνίστηκε στη Νίκη Βόλου και τον Ηρακλή υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας τριών ετών με την ΠΑΕ Βέροια. Ο Ανέστης Καρακώστας είναι 24 χρόνων και αγωνίζεται στην άμυνα και ως μεσοαμυντικός''.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ