ΒΕΡΟΙΑ

Ο Γράφας φαβορί για προπονητής στη Βέροια

Ο Γράφας φαβορί για προπονητής στη Βέροια
Γράφας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αλέκος Βοσνιάδης αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της Βέροιας και ο προπονητής που είναι φαβορί να τον διαδεχτεί είναι ο Θωμάς Γράφας. Το who is who του 46χρονου Αθηναίου τεχνικού.

Κενή έμεινε η θέση του προπονητή στη Βέροια. Ο Αλέκος Βοσνιάδης αποχώρησε από τον πάγκο της ομάδας της Ημαθίας, υποστηρίζοντας ότι " Είναι ήταν πράγματα που δε συμφωνήσαμε να τα κάνουμε και από την ώρα που δεν υπάρχει συμφωνία και έχουμε διαφορετικές απόψεις, είναι καλύτερο να μη κοροϊδευόμαστε".

Στο προσεχές παιχνίδι τμε τον Πανιώνιο το Σάββατο (24/9, 18.15), την ομάδα θα κοουτσάρουν οι Απόστολος Τερζής και Δημήτρης Χριστοφορίδης, αν και ο πάγκος δεν θα μείνει για πολύ με υπηρεσιακούς τεχνικούς. Φαβορί να διαδεχτεί τον Βοσνιάδη είναι ο Θωμάς Γράφας.

Ο 46χρονος προπονητής δούλεψε την περασμένη σεζόν στον ΑΟ Χανιά, ενώ έχει περάσει κατά το παρελθόν από Αιγάλεω, Κηφισιά, Ηρακλή Ψαχνών, Απόλλωνα Καλαμαριάς, ΑΕΛ και Πιερικό.

Η ανακοίνωση της Βέροιας για Βοσνιάδη

Η ΠΑΕ Βέροια επισημοποίησε το "διαζύγιό" της με τον Αλέκο Βοσνιάδη, αναφέροντας τα εξής: " Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Αλέκο Βοσνιάδη και το επιτελείο του. Ο Σύλλογος τους ευχαριστεί και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους".

Καρέ απόντων με Πανιώνιο

Η Βέροια κοντράρεται το Σάββατο (24/9) με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Στην αποστολή, σε σχέση με τους δύο προηγούμενους αγώνες δεν είναι οι Μίλιεβιτς και Σισοκό που θεωρήθηκαν ανέτοιμοι από τον πρόσφατο τραυματισμό τους και ο τραυματίας Κάλβο. Αντίθετα για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε σε αυτή ο νεαρός Μελικιώτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τέλος ο Βοσνιάδης από τη Βέροια
Βοσνιάδης: "Είναι καλύτερο να μην κοροϊδευόμαστε"

Photo credits: Action Images

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ