ΒΕΡΟΙΑ

Ο Γιουσούφ θέλει να αποχωρήσει από τη Βέροια

Ο Γιουσούφ θέλει να αποχωρήσει από τη Βέροια
Γιουσούφ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τάσεις φυγής από τη Βέροια ο Μοχάμεντ Γιουσούφ και ενώ η διοίκηση δεν δείχνει καμία πρόθεση να τον αφήσει να αποχωρήσει. Το ρεπορτάζ του Sport24.gr για το θέμα του μεσοεπιθετικού από τις Κομόρες.

Δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες του στη Βέροια ο Μοχάμεντ Γιουσούφ. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός μπορεί προ ημερών να έδωσε το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα της Ημαθίας, στο 1-1 με τη Skoda Ξάνθη, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η εξέλιξη αυτή αρκεί για να αλλάξει... διάθεση.

Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν ότι ο παίκτης από τις Κομόρες θέλει να αποτελέσει παρελθόν για τη "Βασίλισσα του Βορρά" και να δοκιμάσει την τύχη του σε άλλη ομάδα, καθώς δεν είναι ικανοποιημένος με τα δεδομένα που επικρατούν στον μακεδονικό σύλλογο.

Το θέμα είναι ότι το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2017 και η διοίκηση της ομάδας της Ημαθίας δεν δείχνει πρόθεση να τον αφήσει να αποχωρήσει. Εφέτος ο Γιουσούφ έχει παίξει σε 18 παιχνίδια και έχει σημειώσει ένα γκολ, έχοντας επηρεαστεί σε σημαντικό βαθμό από τραυματισμούς.

Photo Credits: Action Images

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ