ΒΕΡΟΙΑ

Ντόστανιτς: "Όσο έχουμε μαθηματικές ελπίδες, θα προσπαθούμε"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΒΕΡΟΙΑ (Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΒΕΡΟΙΑ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της Βέροιας, Ράτκο Ντόστανιτς, δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την εκτός έδρας ήττα (3-1) από το Λεβαδειακό, ωστόσο τόνισε η ομάδα της Ημαθίας δεν θα τα παρατήσει όσο έχει μαθηματικές ελπίδες.

Ο Λεβαδειακός νίκησε με 3-1 τη Βέροια, στην αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής της Super League, και ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, Ράτκο Ντόστανιτς, παραδέχθηκε ότι η ομάδα της Ημαθίας δεν έπρεπε να χάσει το ματς, ωστόσο όπως τόνισε χαρακτηριστικά "όσο έχει μαθηματικές ελπίδες, θα προσπαθεί" με το βλέμμα στα τέσσερα τελευταία ματς της σεζόν.

"Το σημερινό ματς δεν έπρεπε να χαθεί, ή έπρεπε τουλάχιστον να πάρουμε ένα βαθμό. Έχουμε ακόμη τέσσερα ματς, από τη στιγμή που υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες θα προσπαθήσουμε στα επόμενα τέσσερα ματς, δεν θα τα παρατήσουμε. Όπως έδειξαν και τα παιδιά, όσο δύσκολο κι αν είναι, θα προσπαθήσουμε στα επόμενα τέσσερα ματς", υποστήριξε ο Ράτκο Ντόστανιτς στην κάμερα της NOVA.

Μετά κι από αυτή την ήττα, η Βέροια παρέμεινε στην τελευταία θέση της κατάταξης, ευρισκόμενη πλέον έξι βαθμούς από Λεβαδειακό κι Αστέρα, τις πρώτες ομάδες εκτός ζώνης υποβιβασμού.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ