ΒΕΡΟΙΑ

Ντόστανιτς: "Όλοι μαζί θα κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία, όχι μόνος μου"

Ντόστανιτς: "Όλοι μαζί θα κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία, όχι μόνος μου"
Ντόστανιτς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Κάθε λόγο να είναι χαρούμενος μετά την πρώτη του νίκη στον πάγκο της Βέροιας είχε ο Ράτκο Ντόστανιτς ο οποίος υποστήριξε πως οι παίκτες του τα έδωσαν όλα και πήραν μια σημαντική νίκη υπό αντίξοες συνθήκες.

Η Βέροια είχε ανάγκη το τρίποντο κόντρα στην Κέρκυρα για να παραμείνει ζωντανοί και να πάει σε ένα ματς δίχως αύριο κόντρα στον Λεβαδειακό όπως υποστήριξε ο Ράτκο Ντόστανιτς μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους "Φαίακες".

Ο έμπειρος τεχνικός στάθηκε επίσης στην εξαιρετική απόδοση που είχαν όσοι αγωνίστηκαν στο ματς με την Κέρκυρα αλλά και στον πανηγυρισμό του Καπετάνου μετά το τρίτο γκολ λέγοντας πως όλοι μαζί μπορούν να σώσουν την ομάδα και όχι μόνος του.

"Πάρα πολύ πολύτιμοι και μεγάλοι οι σημερινοί τρεις βαθμοί. Θέλω να ξεκινήσω με το ότι οι παίκτες μου σήμερα τα έδωσαν όλα κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες ψυχολογικές, γιατί χρειαζόμασταν τους τρεις βαθμούς και ήταν ματς δίχως αύριο. Έδειξαν αγωνιστικό χαρακτήρα και ο ένας βοήθησε τον άλλον για να φτάσουμε στη νίκη που δεν ήταν καθόλου εύκολη.

Βοήθησε και ο κόσμος, είμαι πολύ χαρούμενος που είδα κόσμο να επιστρέφει στο γήπεδο. Πήραμε μεγάλο αποτέλεσμα, είχαμε και δόση τύχης σε κάποιες φάσεις, με έναν αντίπαλο να μην το ξεχνάμε που για μένα είναι από τις καλύτερες επαρχιακές ομάδες και σε υλικό, αλλά και από αγωνιστικής πλευράς σε όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα".

Για τον Λινάρδο:
"Δεν μου αρέσει ποτέ να μιλάω ατομικά, αλλά δεν έχω πρόβλημα να απαντήσω. Για το σημερινό παιχνίδι, οι 11 που ξεκίνησαν πίστευα ότι ήταν οι καλύτεροι. Το παιδί είναι 100% επαγγελματίας, έπαιξε σήμερα σε μία θέση που δεν την γνωρίζει καλά, τα έδωσε όλα και έπαιξε πολύ καλά. Οι τρεις βαθμοί σαν ψυχολογικό αποτέλεσμα ανέβασαν πολύ τους παίκτες. Μας έλειπε μία σπίθα, έγινε αυτή η νίκη, υπάρχουν κάποια προβλήματα, προσπαθούμε να τα λύσουμε, θέλουμε και την βοήθεια κάποιων ανθρώπων. Για μένα, ο δρόμος είναι αυτό που έκαναν τα παιδιά σήμερα.

Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, έχουμε 15 μέρες και αυτό είναι πολύ καλό γιατί μπορούμε να δουλέψουμε για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Είναι και θετικό και αρνητικό το ότι ήμουν στον Λεβαδειακό. Μεταξύ μας, σαν άνθρωπο μου είναι πολύ δύσκολο που δούλεψα έξι μήνες με αυτά τα παιδιά και τώρα πάμε σε έναν αγώνα δίχως αύριο και για τον έναν και για τον άλλον".

Για τον πανηγυρισμό στον πάγκο μετά το 3-0:
"Για κάθε προπονητή, είναι ιδανικό να έρχονται όλοι να πανηγυρίζουν μαζί σου. Εμείς όλο αυτό το διάστημα προσπαθήσαμε να κάνουμε μία οικογένεια και να παντρέψουμε όλους τους ανθρώπους που είναι μέσα στα αποδυτήρια, πίσω από την κουρτίνα. Μόνος μου δεν μπορώ να κρατήσω την ομάδα στην κατηγορία. Όλοι μαζί, οι δημοσιογράφοι, μαζί μπορούμε να κάνουμε καλή δουλειά, ο Ράτκο δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ