ΒΕΡΟΙΑ

Ντόστανιτς: "Να αλλάξουμε το μυαλό μας"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΒΕΡΟΙΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΒΕΡΟΙΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ράτκο Ντόστανιτς εμφανίστηκε απογοητευμένος από την εικόνα της Βέροιας και τόνισε ότι η ομάδα του δεν έπαιξε τίποτα στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Το απόλυτο μηδέν... έκαναν οι παίκτες της Βέροιας στο ματς με τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα ο Ράτκο Ντόστανιτς. Ο τεχνικός της ομάδας της Βέροιας τόνισε ότι θα πρέπει άμεσα οι παίκτες του να αλλάξουν μυαλό αν θέλουν να παραμείνουν στη Super League:

"Για εμάς ήταν μια πολύ άσχημη μέρα και ένας άσχημος αγώνας. Το είπα και μέσα στα αποδυτήρια στα παιδιά ότι αυτό το παιχνίδι για εμάς ήταν ένα μηδενικό, όπως είπα και στους παίκτες δεν πρέπει να το επαναλάβουμε ξανά. Πρέπει πάρα πολύ γρήγορα να αλλάξουμε το κεφάλι μας, το μυαλό μας αν θέλουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία.

Εγώ είμαι ο προπονητής, αναλαμβάνω την ευθύνη του σημερινού παιχνιδιού αλλά θα πρέπει να αλλάξουμε το μυαλό μας αν θέλουμε να μείνουμε στην Super League".

Γιατί επέμενε η Βέροια να παίζει τόσο ψηλά και ο Παναθηναϊκός έβρισκε κάθετες μπαλιές;
“Το βασικό είναι ότι εμείς δεν μπήκαμε από την αρχή του παιχνιδιού όπως έπρεπε να μπούμε. Δεν θέλω να σταθώ στις ελλείψεις που είχαμε που ήταν αρκετές αλλά δεν μπήκαμε όπως έπρεπε στο ματς. Θέλαμε να πιέσουμε ψηλά για να μην δώσουμε χώρους στον Παναθηναϊκό ώστε να βρουν με τις κάθετες μπαλιές και να κάνουν το παιχνίδι τους αλλά δεν τα καταφέραμε σε κανένα σημείο".


TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ