ΒΕΡΟΙΑ

Ντεμπούτο Καρύδα και Καφέ στην Λιβαδειά

Ντεμπούτο Καρύδα και Καφέ στην Λιβαδειά
INTIME SPORTS

Με τον Νίκο Καρύδα στην άκρη του πάγκου θα παρουσιαστεί η Βέροια το απόγευμα του Σαββάτου στην Λιβαδειά στο παιχνίδι της για την 3η αγωνιστική της Super League με τον Λεβαδειακό.

Το αν ο Νίκος Καρύδας θα αποτελέσει τον οριστικό διάδοχο του Μάκη Χάβου στην τεχνική ηγεσία της Βέροιας ή όχι θα φανεί στην πορεία. Το σίγουρο είναι ότι το Σάββατο στην Λιβαδειά κόντρα στον Λεβαδειακό (15/09, 17:15) θα κάτσει στην άκρη του πάγκου.

Εκτός όμως από τον Καρύδα ντεμπούτο θα κάνει και ο Παντελής Καφές που πρόκειται να ξεκινήσει στην βασική ενδεκάδα της «Βασίλισσας του Βορρά».

Η επιλογή του Καρύδα έχει να κάνει με προσωπική επιλογή του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Γιώργου Αρβανιτίδη, που εδώ και μέρες έδειχνε αποφασισμένος να τον εμπιστευτεί ως διάδοχο του Μάκη Χάβου.

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι προ ημερών ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Βέροια απέρριψε τις περιπτώσεις των Ισπανών Κίκε Ερνάντεθ και Νταβίντ Βιντάλ.

Άμεσος συνεργάτης του Καρύδα θα είναι ο Μανόλης Γιοβανόπουλος που μετά από χρόνια επέστρεψε στην Βέροια ενώ στην θέση του προπονητή τερματοφυλάκων είναι ο Χρήστος Τσελιόπουλος μετά από το σύντομο πέρασμά του από την Καλλονή.

Στο αγωνιστικό κομμάτι στην σημερινή μέρα επανήλθανε σε κανονικούς ρυθμούς οι Καλογέρης, Μπάρμπας και Ολαϊτάν δείχνοντας να έχουνε ξεπεράσει τις ενοχλήσεις με τον Σιρίλ Καλί να είναι ο μόνος που συνεχίζει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Σήμερα εξάλλου το πρωί έκανε την πρώτη του προπόνηση στο Ταγαροχώρι και ο νεαποκτηθέντας Κάρλο Κόστλι με την παρουσία του στο παιχνίδι του Σαββάτου στην Λιβαδειά να εξαρτάται από την έλευση της μπλε του κάρτας.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ