ΒΕΡΟΙΑ

Νέος τεχνικός της Βέροιας ο Γράφας

Νέος τεχνικός της Βέροιας ο Γράφας
Γράφας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Θωμάς Γράφας είναι επίσημα ο νέος προπονητής της Βέροιας αντικαθιστώντας τον Αλέκο Βοσνιάδη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας της Ημαθίας.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης ανακοίνωσε την Παρασκευή το πρωί στους ποδοσφαιριστές την απόφασή του να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Βέροιας.

Όπως σας είχε ενημερώσει το Sport24.gr, ο Θωμάς Γράφας ήταν το φαβορί για τη διαδοχή του. Μάλιστα, το Σάββατο ανακοινώθηκε επισήμως η πρόσληψή του από τη "βασίλισσα του Βορρά".

Ο 46χρονος προπονητής δούλεψε την περασμένη σεζόν στον ΑΟ Χανιά, ενώ έχει περάσει κατά το παρελθόν από Αιγάλεω, Κηφισιά, Ηρακλή Ψαχνών, Απόλλωνα Καλαμαριάς, ΑΕΛ και Πιερικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροια:

"Η Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνει την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον προπονητή Θωμά Γράφα. Η οριστική συμφωνία με τον 46χρονο προπονητή επήλθε μετά τη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο κ. Παπαδόπουλο στην Αθήνα.

Ο Θωμάς Γράφας γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 10 Φεβρουαρίου 1970 και έχει διατελέσει προπονητής σε ΑΕΛ, Αιγάλεω, Απόλλων Καλαμαριάς, Ηρακλή Ψαχνών, Κηφισιά, Πιερικό και Χανιά".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ