ΒΕΡΟΙΑ

Νέα αποχή των παικτών της Βέροιας

Νέα αποχή των παικτών της Βέροιας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι παίκτες της Βέροιας εμφανίστηκαν τη Δευτέρα στο προπονητικό κέντρο του Ταγαροχωρίου, αλλά ανακοίνωσαν στον Ράτκο Ντόστανιτς ότι δεν θα προπονηθούν καθώς δεν τους καταβλήθηκαν τα οφειλόμενα.

Μέτα τον Ηρακλή, άλλη μια ομάδα της Super League αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα κι έχει θέμα επιβίωσης. Στη Βέροια, η προετοιμασία για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου (1/4, 17:15) με τον Λεβαδειακό, ξεκίνησε μετ' εμποδίων.

Κι αυτό γιατί οι παίκτες της ομάδας από την Ημαθία ξεκίνησαν νέα αποχή ( είχαν προχωρήσει σε παρόμοια κίνηση και την προηγούμενη εβδομάδα) από τις προπονήσεις. Μετά το ρεπό της Κυριακής, πήραν το δρόμο για το προπονητικό κέντρο του Ταγαροχωρίου, τη Δευτέρα, αλλά ανακοίνωσαν από τον Ράτκο Ντόστανιτς ότι δεν θα προπονηθούν.

Κι αυτό γιατί δεν τους καταβλήθηκαν τα οφειλόμενα από τη διοίκηση, η οποία είχε... υποσχεθεί την καταβολή την προηγούμενη Παρασκευή. Ο εκπρόσωπος της διοίκησης υποστήριξε ότι η καθυστέρηση οφείλεται στο γεγονός ότι το ποσό μεταφέρθηκε σε τράπεζα διαφορετική από αυτή που συνεργάζεται η ΠΑΕ. Δικαιολογία, η οποία δεν έγινε αποδεκτή από τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα ελέγξουν τους λογαριασμούς τους την Τρίτη και θα πράξουν αναλόγως.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ