ΒΕΡΟΙΑ

Μπήκε ο Ιμπραΐμ στην Βέροια

Μπήκε ο Ιμπραΐμ στην Βέροια
INTIME SPORTS

Ευχάριστα τα νέα για τον Γιώργο Γεωργιάδη από την προπόνηση της Τετάρτης (25/11) καθώς ο νεαρός τεχνικός είδε τον Ιμπραίμ να γυμνάζεται χωρίς πρόβλημα ενώ και η απουσία του Άρτσε ήταν καθαρά για προληπτικούς λόγους.

Επιστροφή σε φουλ ρυθμό προπονήσεων για τον Ιμπραΐμ στην Βέροια με τον Γιώργο Γεωργιάδη να υπολογίζει πλέον στις υπηρεσίες του νεαρού μέσου για το ματς με τον Πλατανιά. Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και με τον Άρτσε καθώς ο τραυματισμός ο οποίος υπέστη ο άσος της ομάδας της Ημαθίας αποδείχτηκε επιπόλαιος και θα αγωνιστεί κόντρα στην ομάδα των Χανίων.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Πρωινή προπόνηση είχε σήμερα το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της "Βασίλισσας του Βορρά". Σε κανονικούς ρυθμούς επανήλθε ο Abdisalam Ibrahim, ενώ ατομικό έκαναν ο Βαγγέλης Νάστος που βρίσκεται στο τελικό στάδιο επανένταξης και ο Pedro Arce.

Τελικά το χτύπημα που δέχτηκε ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Βέροιας στον αγώνα με τον Ηρακλή δεν αποδείχτηκε σοβαρό και μόνο για προληπτικούς λόγους ο Arce προπονήθηκε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς.

Αύριο Πέμπτη, το πρωί, θα πραγματοποιηθεί προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ