ΒΕΡΟΙΑ

Μπατιόν: "Έκανα αυτό που ένιωθα"

Μπατιόν: "Έκανα αυτό που ένιωθα"
INTIME SPORTS

Ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ανάμεσα στη Βέροια και τον Ολυμπιακό, Ρομπέρτο Μπατιόν, μιλά στο Sport24.gr. Δείτε τι λέει για την αποβολή του και τον Γιάννη Μανιάτη.

Ο Ρομπέρτο Μπατιόν μιλά στο Sport24.gr για την αποβολή του στην αναμέτρηση της Βέροιας με τον Ολυμπιακό, τη στιχομυθία του με τον Γιάννη Μανιάτη και την κίνηση να χειροκροτήσει ειρωνικά μετά την κόκκινη κάρτα.

- Ρομπέρτο, πιστεύεις ότι ήταν δίκαια ή άδικη η δεύτερη κίτρινη κάρτα, που έφερε και την αποβολή σου;

"Αν και δεν είχα την πρόθεση να κάνω φάουλ, νομίζω ότι η δεύτερη κάρτα μπορεί να ήταν κίτρινη. Πήγα αργά στην μπάλα. Την πρώτη κάρτα, κακώς την αντίκρισα. Εκείνο το φάουλ, δεν άξιζε κίτρινη κάρτα. Έκανα μόνο δύο τέτοια φάουλ σε όλο το παιχνίδι."

Γιατί αντέδρασες με αυτόν τον τρόπο, μετά την αποβολή σου; Ποιο ήταν το μήνυμα που ήθελες να περάσεις;

"Νομίζω ότι είναι καλύτερο να μην εκφέρω γνώμη για να μην προδικάσω το μέλλον μου στην ομάδα. Έκανα μόνο αυτό που ένιωθα εκείνη τη στιγμή."

Ο τηλεοπτικός φακός "έπιασε" τον Γιάννη Μανιάτη να σου λέει κάτι. Τι ήταν αυτό που σου είπε; Υπήρχε προηγουμένη κόντρα μεταξύ σας;

"Ο Μανιάτης μιλούσε σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Κι αυτό που μου είπε, δεν μου άρεσε καθόλου. Μόνο εγώ και αυτός το ξέρουμε (αυτό που είπε), αλλά μένει στο γήπεδο. Ποτέ δεν είχα παίξει εναντίον του. Τώρα ξέρω τι είδους άνθρωπος είναι."

- Ρομπέρτο πιστεύεις ότι εάν παίζατε 11 εναντίον 11, θα μπορούσε η Βέροια να πάρει βαθμό ή βαθμούς;

"Δεν το ξέρω. Ίσως να είχαμε χάσει, επίσης. Νομίζω ότι στις αντιξοότητες, η ομάδα έγινε ισχυρότερη, πιο δυνατή και αυτό φάνηκε. Νομίζω ότι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία.

Το τελευταίο που θα ήθελα να πω, είναι ότι οι Έλληνες είναι ένας φανταστικός λαός και αξίζει ενός άλλου είδους ποδόσφαιρο. Ακριβώς όπως και στην Αργεντινή, όπου όλες οι ομάδες έχουν πιθανότητες να παλέψουν για το πρωτάθλημα. Θέλω να μείνω πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο σας. Τώρα το μόνο που σκέφτομαι είναι το επόμενο ματς της Βέροιας, που είναι πολύ σημαντικό, και χρειαζόμαστε τη νίκη."

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ