ΒΕΡΟΙΑ

"Μπαμ" με Γιουσούφ η Βέροια

"Μπαμ" με Γιουσούφ η Βέροια
Γιουσούφ INTIME SPORTS

Σπουδαία προσθήκη για τη Βέροια, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, απέκτησε τον Μοχάμεντ Γιουσούφ, που ήταν την περασμένη σεζόν στον Εργοτέλη.

Ισχυροποιείται στη μεσοεπιθετική της γραμμή η Βέροια. Σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε το Sport24.gr, ο 27χρονος εξτρέμ Μοχάμεντ Γιουσούφ (αριστερά στη φωτ.), ο οποίος έκανε εξαιρετικό πρωτάθλημα με τον Εργοτέλη, "έκλεισε" στην ομάδα της Ημαθίας.

Ο Γιουσούφ "πέταξε" το πρωί του Σαββάτου (25/7) για Ελλάδα, ολοκλήρωσε και τις τελευταίες λεπτομέρειες για το νέο του συμβόλαιο και την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα φορά τα "κυανέρυθρα"! Ο Γιουσούφ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε 30 παιχνίδια με την ομάδα του Ηρακλείου και σημείωσε έξι γκολ. Η Βέροια μετά τον Κόλα απέκτησε λοιπόν και τον εξτρέμ από τις Κομόρες, που επί της ουσίας αντικαθιστά τον Μπεν.

Αξίζει να υπενθυμιστεί πως όταν πέρυσι ο Εργοτέλης "προσγείωσε" στο αεροδρόμιο Ν. Καζαντζάκης τον Γιουσούφ, η Βέροια έως και την τελευταία στιγμή επιχειρούσε να "κλέψει" τον παίκτη, προσφέροντάς του περισσότερα χρήματα. Η μεταγραφή του τελικά στη "Βασίλισσα" ολοκληρώθηκε, έστω και με ένα χρόνο καθυστέρηση.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ