ΒΕΡΟΙΑ

Μοιρασμένες πιθανότητες για Μπράβο

Μοιρασμένες πιθανότητες για Μπράβο
INTIME SPORTS

Στην Βέροια κινούνται σε ρυθμούς οργάνωσης του ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου θέλοντας να ξεκαθαρίσει το τοπίο όσον αφορά τους υπάρχοντες. Σε ανοιχτή γραμμή με τον Βλάνταν Ίβιτς που αναλαμβάνει από Δευτέρα.

Σε ρυθμούς οργάνωσης του ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου κινούνται στην Βέροια θέλοντας να ξεκαθαρίσει το τοπίο όσον αφορά τους υπάρχοντες. Και πιο συγκεκριμένα έπεται συνέχεια μετά την ανανέωση με τους Καλί, Όστοϊτς και Άρτσε και την λύση της συνεργασίας τους με τους Καταλά και Κάμπορα.

Επόμενοι στην λίστα για παραμονή αναμένεται να είναι οι Αλέξανδρος Βεργώνης και Μπάμπης Παυλίδης, με τους οποίους απομένουν τα τυπικά για να ανακοινωθεί και επίσημα η επέκταση των συμβολαίων τους. Μάλιστα στην ίδια λογική βρίσκονται και οι περιπτώσεις των Δημήτρη Αμαραντίδη και Σωτήρη Μπαλάφα.

Αντίθετα ο Κενάν Μπαργκάν πολύ δύσκολα θα παραμείνει αφού όπως φαίνεται δεν βρίσκεται στα πλάνα των "κυανέρυθρων" για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Σίγουρος προς αποχώρηση θα πρέπει να θεωρείται ο γκολκίπερ Δημήτρης Χομσίογλου (υπηρετεί ήδη την στρατιωτική του θητεία) ενώ δεν έχει γίνει ακόμη κάποια επαφή με τον Άγγελο Βέρτζο.

Στον Ραούλ Μπράβο αναμένεται να προταθεί ανανέωση του συμβολαίου του με νέους μειωμένους οικονομικούς όρους, τους οποίους αν αποδεχθεί θα συνεχίσει στην ομάδα με τις πιθανότητες να είναι μοιρασμένες.

Τέλος, ερωτηματικό αποτελεί το αν θα παραμείνουν οι Ντουμίτρου και Καμπαγιέρο μετά το πέρας του δανεισμού τους, με την παραμονή του Ντάρσι Νέτο να κρίνεται πιθανότατα από τις μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν.

Αναφορικά με το θέμα προπονητή το αργότερο μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να επισημοποιηθεί η ανάληψη της τεχνικός ηγεσίας από τον Βλάνταν Ίβιτς, την Κυριακή έχει το τελευταίο του παιχνίδι με την Κ20 του ΠΑΟΚ.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ